home CORUPTIE, POLITICA Oana Florea, din vena lui Voiculescu, aproape să conducă comisia parlamentară de control a SRI

Oana Florea, din vena lui Voiculescu, aproape să conducă comisia parlamentară de control a SRI

Share

Deputatul PSD Oana Florea a declarat, la Antena 3, că este una dintre persoanele vizate pentru a fi noul preşedinte al Comisiei Parlamentare de Control al SRI. Aceasta a afirmat că este capabilă să conducă “echilibrat şi profesionist” această comisie.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

“Se negociază, nu este final, se discută, dar ştiu că sunt una dintre persoanele vizate (pentru a fi preşedintele Comisiei Parlamentare de Control al SRI-n.red.). Din punctul meu de vedere cred că sunt capabilă să conduc echilibrat şi profesionist, ştiu că este o comisie importantă, o comisie complicată. Am fost mulţi ani jurist şi nu o să fac nimic să mă abat de la ceea cere regulamentul şi legea”, a declarat Oana Florea.

Aceasta a afirmat că legislaţia privind serviciile de informaţii este “extrem de veche” în domeniu. Claudiu Manda este cel care a condus comisia înainte de a deveni europarlamentar ales pe lista PSD.

Oana Florea este membru în Comisia comună permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI. Înainte să intre în politică, a condus fundaţia de atacuri piezişe FACIAS, a lui Dan Voiculescu, înfiinţată de acesta în anul 2008.

În aprilie 2019, a fost propusă pentru portofoliul Ministerului Fondurilor Europene, dar preşedintele Klaus Iohannis a respins nominalizarea acesteia.

Share