home CORUPTIE, POLITICA Codrin Ştefănescu: Klaus Iohannis ar merita să fie dat în judecată

Codrin Ştefănescu: Klaus Iohannis ar merita să fie dat în judecată

Share

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, a afirmat ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa fie dat in judecata pentru toate „mizeriile” pe care le-a spus despre PSD, insa acest demers nu mai este posibil, deoarece nu mai exista o lege care sa rezolve problema insultei si calomniei.

DONEAZĂ ACUM





PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Sunt convins ca Iohannis ar merita sa fie dat judecata. Pentru toate aberatiile si mizeriile spuse despre noi. Dar nu mai avem legea aia cu insulta si calomnia. Ca am fost tot noi buni si naivi candva…”, a scris Codrin Stefanescu, pe Facebook.

Premierul Viorica Dancila a anuntat sambata, la Mamaia, ca va depune plangere penala pe numele presedintelui Klaus Iohannis, ca urmare a afirmatiilor acestuia cu privire la faptul ca Guvernul este corupt.

Intrebata care este fapta pe care o sesizeaza, Dancila a afirmat ca duminica se va intalni cu avocatii.

Viorica Dancila a declarat in acest week-end, dupa ce a fost huiduita si catalogata drept „analfabeta” de un grup de protestatari, ca „Parlamentul Romaniei sa adopte un act normativ prin care sa opreasca calomnia si defaimarea”. Si Liviu Dragnea vorbea din primavara anului trecut despre adoptarea unei legi impotriva defaimarii.

Share