Oamenii lui Mircea Geoană au furat baze de date ale Armatei Române şi SRI (Dan Badea)

Share

Datele personale ale ofiţerilor în rezervă din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, dar şi din SRI, au ajuns la staff-ul de campanie al lui Mircea Geoană şi au fMircea Geoana' post folosite de acesta în scop electoral.

Informaţiile sustrase, cu caracter cel puţin strict secret, conţin toate datele de identificare rapidă necesare pentru mobilizarea ofiţerilor rezervişti în caz de război: nume şi prenume, iniţiala tatălui, gradul, vârsta, adresa etc.

Deşi pare incredibil, candidatul PSD la Preşedinţia României, Mircea Geoană, a utilizat aceste informaţii pentru a trimite scrisori de “mobilizare” electorală tuturor ofiţerilor în rezervă. El le-a cerut militarilor români să i se alăture în încercarea de a-l alunga, prin vot, de la Cotroceni, pe Traian Băsescu.

Faptul că, pentru asta, a folosit baze de date secrete, sustrase ca urmare a penetrării unor structuri cu rol în apărarea şi securitatea naţională este de o gravitate extremă iar instituţiile abilitate ale statului ar fi trebuit să se autosesizeze din momentul în care aceste informaţii au fost făcute publice.

Este adevărat, presa controlată de moguli a evitat abordarea acestui subiect deoarece un eventual scandal pe această temă l-ar putea scoate definitiv din competiţia electorală pe reprezentantul mafiei PSD, Mircea Geoană, şi l-ar putea arunca în puşcărie pe cel care a sustras şi folosit baza de date a militarilor români.

citeste tot pe blogul lui Dan Badea

Share