Noul scandal rostogolit asupra lui Basescu: Doina Renea, pedeapsa suspendata pentru talharie?

Share

Din pudoare, in precedenta postare nu am mentionat cine este “victima” presupusului viol, din care a rezultat asa-zisul copil din flori al lui Traian Basescu, azi bolnav de leucemie s.a.m.d., poveste tipica de telenovela, ca sa-i impresioneze pe fraieri, questionmarks psa nu mai voteze cu candidatul PD-L.

Numele femeii este Doina Renea si e din Constanta. Publicatia “Independentul de Constanta” publica aici un articol, din care reise ca o Doina Renea, impreuna cu a sa cumnata, Eugenia Lacramioara Jiga, au fost acasa la un tip, Dicu Popa, “i-au pus in paharul cu bautura medicamente care provoaca somnolenta”, apoi l-au jefuit.

Citez in continuare din articolul publicatiei constantene:

Dupa ce barbatul a adormit, femeile au „incarcat“ doua ghiuluri, un lant si o bratara, toate de aur, precum si o importanta suma de bani, in lei si in valuta.

In data de 25 iulie 2001, Dicu Popa a ajuns la Spitalul Clinic Judetean Constanta, Sectia Medicala II, iar medicii i-au pus diagnosticul „intoxicatie cu substanta necunoscuta, prin indigestie“.

Din raportul de constatare medico-legala reiese ca partea vatamata a prezentat o intoxicatie acuta cu benzodiazepin, ce i-a determinat o stare de somnolenta prelungita, perioada in care nu putea reactiona.

Cu alte cuvinte, barbatul fusese drogat cu diazepam sau un medicament din familia acestui[a](…)

Sa trecem peste limbajul de referat politienesc, care umple spatiul jurnalistic si mergem direct la tinta: este Doina Renea din Constanta aceeasi cu persoana aflata in centrul scandalului nou si rozaliu din jurul lui Traian Basescu?

Pentru ca, “dupa ce au fost condamnate la inchisoare (n.n.: doi ani si patru luni fiecare) de catre prima instanta, cele doua femei au atacat in apel sentinta, fiind ulterior pedepsite cu… suspendare de catre magistratii constanteni”.

Articolul a fost publicat pe 15 martie 2007 (pe cand Basescu isi incepuse turnirul cu Calin Tariceanu – Popescu in timpul liber – si Coalitia Anti-Basescu in curs de coagulare). De la Marius Mina aflam o adresaa Doinei Renea, din 1997, din Constanta, din scandalul cel nou cu Basescu: Constanta, Bd. Lapusneanu 110, Bl. L7, sc.A, ap.133.

O alta adresa a femeii, tot de pe site-ul lui Minea, este din 6 noiembrie 2004: Busteni, str. Unirii nr. 102. O intrebare la care cred ca trebuie sa fie gasit un raspuns, probabil pana diseara, este: Doina Renea din “Independentul de Constanta” este aceeasi persoana cu aceea despre care scrie gruparea de diversiune si intoxicare Badin-Mina si, asa cum se vede dand cautare pe Google “Basescu + Lecusescu”, si marele ziar intergalactic “Tricolorul”?

Si, daca lucrurile stau astfel, oare aceasta Doina Renea este aceeasi cu cea care il spurca intens si nedisimulat pe Traian Basescu aici, pe site-ul Ziare.com? (citez cu scarba si interes investigativ din Doina Renea pe Ziare.com).

Acum, ceea ce este foarte interesant e ca exista o unitate aparenta de actiune si interes intre cele trei Doine Renea, ca si in posibila legatura dintre acestea (materializate-ntr-o singura fiinta-nsufletita) si dezinformatorii intoxicatori din Coalitia Anti-Basescu.

Care, sa o recunoastem, la ora actuala sunt atat de disperati ca sunt in stare sa se alieze si cu renii din Laponia, ori sa provoace o noapte a mortilor vii, numai sa nu iasa Basescu presedinte. Pentru ca, in acest caz, poate ca vor fi obligati ei sa emigreze in Congo, unde poate nu-i ajunge bratul lung al Justitiei Romane.

Sau poate ca, cine stie, bat eu campii…

Asa-zisul scandal este defapt un comentariu postat de un zebeleutic, acum cinci ani, in “Ziua”

Si totusi, povestea nu este nascocita acum, ea are radacini mai vechi si sorginte antisemita. Trebuie numai sa citim cu atentie toate comentariile la acest articol din “Ziua”, din noiembrie 2004, ori poate doar primul comentariu, pentru a descoperi textul scris de un tembel, TitLiviu, care, dupa o introducere specifica acestui gen de prostii, continua exact cu povestea ridicata la rang de investigatie londoneza de seful de la Antena 3, Andrei Badin, citata de pe o sursa care nu poate fi identificata.

Ipoteza mea este ca baietii astia sunt atat de disperati ca iese Basescu, incat au inceput sa caute in haznaua cu porcarii care s-au scris de-a lungul timpului pe Internet despre diferite persoane publice.

Au dat peste comentariul unui scelerat cu idei fixe antisemite, pseudonim TitLiviu, postat in ziarul “Ziua”, la un text de aici despre Holocaust.

Au golit de mesajul antisemit acest comentariu, au verificat putin, apoi au inceput sa reconstruiasca si sa recalibreze intoxicarea, pentru necesitatile campaniei electorale, iar acum rostogolesc (sau se pregatesc sa rostogoleasca) mizeria aceasta, ventiland-o prin oficinele lor de presa.

Defapt, precedenta mizerie, cu copilul lovit de Traian Basescu, este tot din campania pentru prezidentialele din anul 2004. Diferenta este ca acum, spre deosebire de situatia de atunci, exista doua televiziuni care rostogolesc aceste mizerii. Si cum nu au ce sa spuna altceva de rau de Basescu, scormonesc in galeata de gunoi a istoriei.

Numai atat puteti, baieti? Mai shfortzatzi-va, mai aveti putin.

Share