home EVENIMENT, POLITICA Norica Nicolai delirează. Diaspora a făcut mizerie la secţiile de votare

Norica Nicolai delirează. Diaspora a făcut mizerie la secţiile de votare

Share

Norica Nicolai i-a acuzat la Antena 3, pe miile de romani care au votat pe 26 mai, la Bruxelles, ca au facut mizerie in jurul sectiilor de votare.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Serviciile de salubritate de la Bruxelles au trebuit sa mature multe zile dupa bucuria si exuberanta noastra la aceste alegeri”, a spus Nicolai.

Prezentata ca fost europarlamentar ALDE, Nicolai l-a atacat pe Klaus Iohannis pentru propunerile sale privind imbunatatirea votului in diaspora.

„Cred ca sunt fantezii politice din partea unora care nu mai prididesc sa clameze statul de drept. Trebuie sa incetam sa impartim populatia Romaniei in doua, sa nu cream un regim favorabil romanilor din diaspora.

Nu putem crea un vot anticipat pentru diaspora, ar trebui sa avem si in tara un vot anticipat.

Trebuie sa avem o discutie foarte serioasa in Parlamentul Romaniei cu privire la regimul electoral pentru ca toti cetatenii sa fie egali”, a spus Nicolai.

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat, miercuri, Guvernului „sa elaboreze urgent” un proiect de lege care sa poata fi adoptat de catre Parlament pana la finalul actualei sesiuni parlamentare si prin care sa propuna „masurile administrative adecvate”, incepand de la alegerile prezidentiale.

„Solicit Guvernului sa elaboreze urgent un proiect de lege care sa poata fi adoptat de catre Parlament pana la finalul actualei sesiuni parlamentare prin care sa propuna masurile administrative adecvate, incepand de la alegerile prezidentiale din toamna acestui an.

Solicit partidelor si formatiunilor parlamentare sa depuna toate eforturile pentru ca proiectul de lege sa respecte pe deplin standardele de conduita electorala si exigentele in materie, astfel incat situatiile de la scrutinul din mai sa fie evitate.

Daca situatia o va impune, voi cere, conform prerogativelor constitutionale, convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru discutarea in regim de urgenta a proiectului de lege care urmeaza sa fie supus dezbaterii, astfel incat proiectul de lege sa fie adoptat inaintea urmatoarei sesiuni parlamentare”, a spus seful statului la Palatul Cotroceni.

Citeşte şi
Klaus Iohannis a postat, pe pagina sa de Facebook, un clip video care îl înfăţişează,
Oricât de absurd ar părea, pericolul ca Viorica Dăncilă să fie aleasă președinte al României
Multiple informaţii care vin pe canalele media din Diaspora probează faptul că românii ar fi
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu reacţionează dur după ce Gheorghe Hagi a anunţat că el nu
Semne de fraudă în Oltenia! Flavia Comanoiu, asistenta la Spitalul de Psihiatrie din Poiana Mare
Un român stabilit în Argentina, Maximilian Dobrescu, anunţă că va călători peste 700 de km
Fostul ministru al Justiţiei şi şef al diplomaţiei române, Cristian Diaconescu, scrie pe Ziare.com un
Mergi la vot pe 26 mai! Platforma „România 100” a distribuit un scurt videoclip de
Călin Popescu Tăriceanu a găsit o nouă metodă de a scăpa de procesul său cel
Mircea Badea şi-a pierdut controlul ieri, atunci când devenise clar că referendumul lui Dragnea nu
Share