home DIVERSE Nikita va naste pe cale naturala un copil si-l va hrani cu lapte!

Nikita va naste pe cale naturala un copil si-l va hrani cu lapte!

Share

De la ProFM citire, ne mai relaxam cu o stire de mare caracter, despre o mare femeie: Nikita. Ne vom permite sa bricolam comunicatul colegilor de la acest post de radio. Lasand sa vorbeasca imaginile in locul cuvintelor noastre.

Nikitanikita, femeia cu suflet de barbatnikita, a marturisit la „Semen cu Ivan”, matinalul de la ProFM, difuzat de luni pana vineri, de la 6.30 la 10.00, ca nu vrea sa faca operatie de cezariananikita. Prin urmare, ea alege sa nasca pe cale naturalanikita si sa suporte, cu barbatie, durerea.

In plus, Nikita a marturisit ca se pregateste serios sa devina mama. Mai exact, ea citeste in tren cartea intitulata sugetiv „Mai putem creste copii buni intr-o lume negativa?”nikita. In ceea ce priveste ajutorul de la stat in perioada in care va sta acasa datorita sarcinii, Nikita crede ca va primi lunar „vreo patruzeci de milioane si ceva”nikita.

De unde acesti bani? Dupa cum le-a marturisit chiar ea matinalilor de la ProFM, traieste din drepturile de autor ale celor trei carti pe care le-a scris, ultima… in curs de aparitie: “Inger si demon”nikita.

Share