Nicuşor Dan: Antena 3, beneficiar direct al acțiunilor Caracatiței Pandele – Firea

Share

Nicuşor Dan, candidatul Dreptei la Primăria Capitalei, susţine că între Antena 3 şi caractiţa Firea – Pandele este o legătură mai strânsă decât se poate constata cu ochiul liber.

Nicuşor Dan a anunţat că „trustul Antena 3, beneficiar direct al acţiunilor Caracatiţei Pandele – Firea, e un instrument pesedist de manipulare, care aruncă România cu 30 de ani în urmă, pe vremea mineriadelor instrumentate de Ion Iliescu şi Petre Roman”.

Este singurul lider politic din această campanie care a îndrăznit să sancţioneze manipulările trustului lui Dan Voiculescu.

„Este revoltător că s-a ajuns atât de jos şi că posturi de televiziune s-au pretat la campanii făţişe de denigrare a candidaturii mele. Pe de altă parte, aceste atacuri arata până unde poate merge un sistem corupt care îşi vede ameninţat status quo-ul.

Bucureştenii, şi nu numai, au putut vedea cu această ocazie faţa acestui sistem, altfel foarte bine disimulat până acum.

Gabriela Firea se face responsabilă de această campanie murdară. Ea este autorul nu doar moral, dar şi comanditarul atacurilor mincinoase la adresa mea, unele proferate chiar de domnia sa.

Trustul Antena 3, beneficiar direct al acţiunilor Caracatiţei Pandele-Firea, e un instrument pesedist de manipulare, care aruncă România cu 30 de ani în urmă, pe vremea mineriadelor instrumentate de Ion Iliescu şi Petre Roman.

‘Marile dezvaluiri’ despre mine, de joi seară, de la Antena 3, au fost un mare ‘fâs’. A fost un delir şocant, în direct. Până şi ceilalţi comentatori din platou au fost uimiţi de falsurile grosolane.

Doar disperarea că voi opri afacerile murdare şi voi tăia încrengăturile mafiote din Primărie poate duce la asemenea derapaje de la bun simţ şi democraţie.

Antena 3 nu mai ştie ce să inventeze, ca să-i mai dea o ultimă proptea electorală lui Firea, care e pe cale de a se prăbuşi de la putere.

Dacă v-aţi săturat de oameni ca Firea, care mint la fel ca Antena 3 şi care fură viitorul bucureştenilor, vă rog să veniţi la vot.

E singura şansă să facem curăţenie în Primărie şi să scoatem mafia de Voluntari din capitala României. E singura şansă ca Bucureştiul să scape de incompetenţă, minciună, risipă, trufie şi hoţie”, a scris Nicuşor Dan, pe Facebook.

Antena 3 a prezentat joi seară un interviu realizat de Oana Stancu, soţia deputatului PSD Daniel Zamfir, cu o persoană care susţinea că i-a dat mită lui Nicuşor Dan. Persoana respectivă avea chipul ascuns şi vocea distorsionată, pentru a nu putea fi recunoscută.

Share