Klaus Iohannis, mesaj pe Twitter înainte de alegerile locale

Share

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis încă un mesaj, pe reţeaua de socializare Twitter, simplu clar, pe înţelesul tuturor.

Iohannis a transmis un mesaj video, în care îi îndeamnă pe români să iasă la vot, la alegerile locale de duminică, şi să respecte măsurile de protecţie la secţiile de votare, cum ar fi purtarea măştii, respectarea distanţei şi dezinfectarea mâinilor.

Videoclipul postat pe pagina de Twitter a şefului statului este compus din colaje de la conferinţa de presă pe care a susţinut-o miercuri.

„În această duminică, pe 27 septembrie, mergem la urne pentru a decide cui încredinţăm responsabilitatea administrării comunităţilor noastre. De ce este această alegere atât de importantă? Pentru că de cei care vor câştiga depinde ca şcoala şi spitalul din localitatea în care trăim să fie modernizate, drumurile să fie reparate şi problemele de trafic rezolvate.

Dacă toată lumea va respecta câteva reguli de bază, care în esenţă se rezumă la purtarea corectă a măştii de protecţie, păstrarea distanţei, evitarea aglomerărilor, igiena mâinilor şi dezinfectarea obiectelor folosite în comun, atunci riscul infectării în secţiile de votare este redus la minimum.

De aceea, vă încurajez, dragi români, mergeţi la vot în număr cât mai mare şi alegeţi-i pe cei care pot să facă ceva pentru dezvoltarea oraşului sau a comunei în care trăiţi”, a transmis Klaus Iohannis, într-un mesaj video postat pe pagina de Twitter a şefului statului.

Share