home EVENIMENT MUZICA: Madonna – show anost la Bucuresti (Andrei Vulpescu pentru BestMusic). La pomul laudat

MUZICA: Madonna – show anost la Bucuresti (Andrei Vulpescu pentru BestMusic). La pomul laudat

Share

Mult asteptatul concert al Madonnei – supranumita Regina muzicii pop – nu a fost nici pe departe pe masura asteptarilor publicului. Da, directorul de productie al turneului a avut dreptate – am vazut un show – insa nu a fost nici pe departe cel mai mare show montat in Romania.

Drumul catre Parcul Izvor s-a desfasurat pe carosabil, Splaiul Independentei fiind blocat traficului autoturismelor.

Pe drum, aproape de intrare in locatie, am vazut cativa oameni care au ales sa vada show-ul de la balcoanele de vis-a-vis de parc. La intrare, lume multa, insa nu am stat la cozi. In interior insa, lucrurile s-au schimbat, un lucru normal pentru circa 70.000 de fani.

Vezi poze concert Madonna la Bucuresti

Totul a inceput in jurul orei 20.30, cand pe scena a intrat Paul Oakenfold. Un set foarte bine ales, timp in care publicul se zbatea sa-si gaseasca un loc prielnic pentru concert. Mult praf, foarte mult praf, atat in gazon A, cat si sus, la VIP. In rest, cozi, multe cozi, un lucru firesc la un public estimat la circa 70.000 de persoane.

Show-ul Madonnei a inceput aproape de ora 22.00, asa cum era de asteptat, prima piesa fiind Candy Shop. De-a lungul celor aproape 2 ore de show, nu am vazut o foarte mare implicare a publicului. Tot timpul am incercat sa compar cu Stones sau Depeche.

Concluzia? Excluzand marketingul, foarte bine pus la punct la Madonna, show-ul – in totalitate- a fost sub Depeche si Stones. La Madonna am vazut foarte multa lume plictisita, chiar daca show-ul a fost mult-asteptat… citeste tot aici

citeste si:
Madonna a avut Romania la picioare (EvZ)

Share