home EVENIMENT, FESTIVALURI DE MUZICA MUZICA: Cerbul de Aur ramane berc-n juriu si-n vedete internationale (Anchetatorul Monden)

MUZICA: Cerbul de Aur ramane berc-n juriu si-n vedete internationale (Anchetatorul Monden)

Share

Dupa Super-Festivalul Callatis, de la Mangalia, de anMircea Geoana pul acesta, finantat de PSD, sub inaltul patronaj al Mariei-Sale Prosta… pardon, am vrut sa spun Mircea Geoana, presedintele Senatului si potentialul chellenger perdant al lui Traian Basescu la Presedintie, orice festival de muzica usoara s-ar face multa vreme de-acum incolo va fi eclipsat.

Uite, de exemplu, cum a aparut notiunea abstracta “juriu”, care le place mult mafiotilor care domina muzica usoara romaneasca, imediat au aparut, asa cum explica “Anchetatorul Monden“, nelipsitii pelicani Dida Dragan si Dumitru Morosanu.

Nea Mitica, nea Mitica… Azi o sa aduc aminte insa de cantareata intergalactica Dida Dragan, care a mers in deceniul trecut la Eurovision in locul lui Laurentiu Cazan, ce ar fi trebuit sa ne reprezinte cu formidabilul “Say Something”. A mers, s-a tavalit pe scena si a revenit in tara cu coada-ntre picioare.

Din juriu mai face parte si cantareata Paula Seling. O sa ma intrebati de ce ma leg de fata asta simpatica. Uite-asa! Cine spune ca orice privighetoare din muzica, care canta absolut admirabil, de altfel, este dotat de mama natura cu discernamantul necesar ca sa judece dintre confratii sai de breasla obiectiv?

Paula Seling nu e prima aflata in aceasta postura ingrata, care probabil ca ii si place. Inainte au mai fost Marcel Pavel, Monica Anghel si Mihai Traistariu… citeste tot aici

Citeşte şi
Sindicatul Român al Jurnaliştilor MediaSind a depus astăzi, 9 octombrie 2019, o cerere de chemare
Tribunalul Bucuresti a respins excepţia ridicată de către conducererea sindicatului controlat de conducerea TVR, SPUSTv,
Conducerea TVR continuă seria diversiunilor menite să denigreze credibilitatea MediaSind TVR, răspândind printre angajați informații
Sindicatul Român al Jurnaliștilor MediaSind – Filiala TVR a depus mai multe plângeri și denunțuri
TVR a programat două filme cu Mircea Diaconu în weekend, la câteva zile după ce
MediaSind TVR a declanşat în data de 22 august 2019 greva japoneză, în timpul Festivalului
După pierderea reprezentativităţii la nivelul SRTV, prin plecarea masivă a membrilor către MediaSind TVR, din
Sindicatul Român al Jurnaliștilor - Filiala MediaSind TVR a depus astăzi, 24 iulie 2019, o
Organizaţia MediaSind din TVR convoacă Adunarea Generală Extraordinară pentru depunerea de plângeri penale împotriva conducerii
Către Partidul Social Democrat, Doamnei Viorica Dăncilă, Președinte interimar Retrageți sprijinul politic acordat șefei TVR!
Share