home EVENIMENT, POLITICA Moise Guran a fost invitat la dezbaterea cu Klaus Iohannis

Moise Guran a fost invitat la dezbaterea cu Klaus Iohannis

Share

Moise Guran este unul dintre jurnaliştii invitaţi la dezbaterea organizată de preşedintele-candidat Klaus Iohannis, la care din partea Antena 3 va fi prezent Radu Tudor, iar de la RTV Cristina Şincai.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

SNSPA va asigura un spatiu neutru pentru dezbaterea electorala cu formatori de opinie, jurnalisti si politologi anuntata de presedintele Klaus Iohannis.

Propunerea ca aceasta sa se desfasoare marti, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, a fost agreata de echipa de campanie a candidatului PNL la prezidentiale.

„Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative si-a manifestat deschiderea de a asigura un spatiu neutru de desfasurare a unei dezbateri, in contextul apropierii celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Romania, pentru buna informare a opiniei publice si pentru cultura democratica a societatii romanesti.

Avand in vedere anuntul public al candidatului PNL, de a organiza o dezbatere cu formatori de opinie, reprezentanti ai mass-media si politologi si in urma dialogului cu echipa de campanie a candidatului Klaus Iohannis, propunerea SNSPA a fost agreata.

Evenimentul va avea loc marti, 19 noiembrie 2019, intr-un spatiu neutru politic, dar in acelasi timp reprezentativ pentru societatea romaneasca: Aula Bibliotecii Centrale Universitare ‘Carol I’”, se arata intr-un comunicat transmis de SNSPA.

Institutia subliniaza „inca o data importanta comunicarii publice oneste, deschise, echilibrate, care sa atinga teme esentiale privind modul in care functioneaza institutiile politice din Romania, modul in care s-a derulat mandatul actual al presedintelui Romaniei, precum si directiile si prioritatile care pot contribui la viitorul tarii”.

Detaliile dezbaterii vor fi comunicate public imediat dupa ce acestea vor fi agreate de toate partile implicate in organizarea acestui eveniment, mai mentioneaza sursa citata.

Presedintele Klaus Iohannis declarase miercuri ca pe 19 noiembrie va participa la o dezbatere, la care vor fi invitati politologi, formatori de opinie si jurnalisti.

„Inteleg perfect nevoia, dorinta de a avea o dezbatere reala, asezata, cu candidatii din turul doi. Cum nu accept insa aceasta dezbatere cu doamna Dancila de la PSD, voi organiza eu, impreuna cu echipa mea, o dezbatere asezata saptamana viitoare, marti seara, la care vor fi invitati sa dezbata, impreuna cu mine, mandatul pe care l-am incheiat, planul pentru mandatul pe care sper ca il obtin in continuare, politologi, formatori de opinie, jurnalisti. Va fi o discutie deschisa, asezata, care cu siguranta va fi pe placul romanilor”, a spus Iohannis.

Surse din PNL anunta ca printre jurnalistii invitati se afla Moise Guran, Radu Tudor si Cristina Sincai, iar dintre analisti politologul Cristian Parvulescu.

Citeşte şi
Cum îl descrie Sebastian Lăzăroiu pe președintele Iohannis: Discret, taciturn, a adus, împreună cu strada,
După toate probabilităţile, Dan Barna nu va intra în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale
Preşedintele Klaus Iohannis a obţinut, în primul tur al alegerilor prezidenţiale, cel mai bun scor
Dan Barna este favorit să ajungă în finală cu Klaus Iohannis. Singura condiție este ca
Un nou derapaj al presedintelui PSD Cluj, Liviu Alexa. Acesta l-a acuzat de „nazism” pe
Presedintele Klaus Iohannis va participa azi, de la 17.00, la manifestarile dedicate Zilei Armatei, la
Prima dezbatere electorala la care a participat Alexandru Cumpănaşu s-a lasat cu scandal. Invitat la
Premierul demis Viorica Dăncilă îl cheamă pe preşedintele Klaus Iohannis să aibă o confruntare unu-la-unu.
Jurnalistul Moise Guran a publicat o lista cu opt bombe financiare care vor exploda in
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că PNL se află în plin război cu PSD şi
Share