Mixere, mixer cu bol și alte dotări indispensabile din bucătăria omului modern

Share

În urmă cu ani, să faci preparate diverse sau prăjituri homemade era preocupare destul de populară. Savoarea unor deserturi și nu numai nu se compară cu ce găseam în magazine. Doar că timpul dedicat acestor activități era o problemă. La timpuri noi avem soluții adaptate.

Acum diversele aparaturi, echipamente din rândul electronicelor și electrocasnicelor ne permit să ne optimizăm timpul în bucătărie. Asta fără a compromite calitatea unui produs finit.

Printre dotările dintr-o bucătărie se pare că nu lipsește un mixer cu bol sau după caz unul mai compact. Este tipul de aparat destul de des ales pentru că în versatilitatea sa poate amesteca ingredientele pentru a prepara diverse bunătăți.

De ce să nu lipsească mixerul din bucătăria ta

Orice mamă cu un copil ajuns la etapa de diversificare știe cât de complicat este să se asigure că întreaga familie are parte de un meniu bine pus la punct. În funcție de preferințe de gust sau de vârstă și alte restricții, fiecare mănâncă altceva. Cu aparat bun la îndemână, cu diverse dotări în bucătărie, să prepare un meniu poate fi ceva mai ușor. Nu degeaba gama de mixere este de interes la scară largă în rândul publicului.

Cu un mixer prepari cheesecake-ul preferat celor dragi ție. În funcție de tipul de mixer te poți baza pe acesta când ai poftă de supă cremă de legume, un sufleu sau clătite. Indiferent dacă preferi bucătăria românească sau nu, dacă ești stil tradițional sau nu, de la feluri principale de mâncare și până la deserturi, un mixer îți este de folos. Prepară sosuri, amestecuri diverse, aluaturi. Salvezi timp și energie – cu toții am pățit poate să facem maioneză și după minute bune de efort manual să nu iasă ce trebuie. Ei bine, asta rămâne de domeniul trecutului, mixerul înlocuiește acest efort!

Mixere profesionale, dar și de uz casnic la KitchenShop găsim

Pentru cunoscători KitchenShop este furnizor de bază pentru toată gama largă de produse profesionale, semi-profesionale sau cele de uz casnic pentru bucătării. De la accesorii la electrocasnice de aici pot fi făcute alegeri pentru ca bucătăria să fie locul tău favorit de acum înainte. Să gătești rapid și gustos, fără să mai consumi la fel de mult timp ca înainte!

La Kitchenshop.ro doar pentru gama de mixere cu bol sunt zeci de oferte, de la branduri variate – începând cu Cuisinart și până la Unold, KitchenAid și mulți alții. Garanția calității vine mai întâi de toate de la încrederea acordată brandului. Așadar magazinele KitchenShop au o varietate de opțiuni implicit la capitolul branduri producătoare.

Cu o varietate impresionantă de produse, vei găsi implicit posibilitatea de a alege potrivit ținând cont de buget.

Comandă online

KitchenShop înseamnă un lanț de magazine fizice. Dacă locațiile acestora nu sunt la îndemâna ta, nu-i nimic, ai mereu varianta salvatoare, online-ul. Poți comanda ce îți dorești din pagina oficială. În plus, ai șansa de a intra în clubul celor pasionați de bucătărie – KitchenShop Club. Ai oferte diferite, poți acumula puncte de fidelitate și la viitoarele comenzi să beneficiezi și de reduceri.

KitchenShop reunește sub umbrela sa toate tipurile de produse ce ne interesează să le avem în bucătării. Pentru cei care activează în lumea HoReCa înțelegem în principal nevoia de a prepara ceva rapid și de a servi la fel de rapid. Este parte din filosofia servirii clientului la anumite standarde. Iată însă că și în rândul publicului larg există acest interes de a avea și acasă electrocasnice cu care prepararea mâncărurilor favorite să fie posibilă în scurt timp, cu efort minim.

Descoperă oferta completă în pagina online.

Contact: office@kitchenshop.ro

Share