home CORUPTIE, POLITICA Mitralieră Rădulescu a primit funcţie de conducere la Camera Deputaţilor

Mitralieră Rădulescu a primit funcţie de conducere la Camera Deputaţilor

Share

Deputatul PSD Cătălin Mitralieră Rădulescu, a fost ales luni, cu voturile PSD, ALDE, UDMR și ale minorităților, în conducerea Camerei Deputaților, în funcția de chestor.

Mitralieră Rădulescu s-a remarcat anul trecut prin inițierea unui val de modificări legislative în favoarea infractorilor, cele mai multe fiind adoptate de Parlament, dar declarate neconstituționale de CCR.

De asemenea, social-democratul a ajuns celebru după ce a declarat că are acasă o mitralieră AKM de la Revoluție, despre care a spus că este pregătit să o folosească din nou împotriva protestatarilor din Piața Victoriei.

Camera Deputaţilor a ales luni, în plen, noua componenţă a Biroului permanent, pentru prima sesiune parlamentară a acestui an. S-au înregistrat 166 de voturi ‘pentru’, unul ‘împotrivă’ şi un vot a fost nul, în condițiile în care majoritatea în Camera Deputaților este de 165 de voturi, iar PSD și ALDE mai dispun de doar 161. Au votat în favoarea noii conduceri a Camerei deputații PSD, ALDE, UDMR, ai minorităților și doi de la PMP.

Înainte de exprimarea votului, PNL, USR şi PMP au anunţat că nu votează noua structură a Biroului permanent, nefiind de acord cu ponderea PSD în conducerea Camerei.

Astfel, au fost aleși vicepreşedinţi: Florin Iordache, Carmen Mihălcescu şi Eugen Nicolicea din partea PSD şi Marilen Pirtea din partea PNL.

În funcţiile de secretari ai Biroului permanent au fost aleşi: Mircea Drăghici – PSD, Cristian Buican – PNL, Silviu Dehelean – USR şi Dragoş Zisopol din partea grupului minorităţilor naţionale.

În conducerea Camerei chestori au fost aleşi: Marcel Ciolacu şi Cătălin Rădulescu din partea PSD, Seres Denes – UDMR şi Andrei Gerea – ALDE.

Citeşte şi
Mitralieră Rădulescu, parlamentar PSD de Argeş, susţine că Klaus Iohannis nu este român.Nu este prima
Deputatul PSD Cătălin Rădulescu s-a dezlănțuit împotriva președintelui Klaus Iohannis, după respingerea remanierilor, afirmând că
Mitralieră Rădulescu, deputat PSD, are un mesaj aparent împăciuitor, în care cheamă la dialog și
Deputatul PSD Cătălin Mitralieră Rădulescu este supărat pe marile puteri europene, dar și certat cu
După eşecul referendumului PSD pentru aşa-zisa familie tradiţională, senatorul PSD Cătălin Mitralieră Rădulescu s-a dezlănţuit
Deputatul PSD Cătălin, zis  Mitralieră Rădulescu a declarat, în legătură cu scrisoarea deschisă transmisă vineri
Traian Paparete, jurnalistul ridicat de jandarmi la Topoloveni, corespondent Rezistenţa TV, a publicat procesul verbal
Declaraţie a premierului Viorica Dăncilă care nu este în nici un caz din vena PSDragnea.
Purtătorul de cuvânt al PSD, Lia Olguța Vasilescu, a afirmat că aducerea lui Radu Mazăre
Mai mulţi protestatari au aşteptat-o cu huiduieli pe Viorica Dăncilă, la Râşnov, desi programul premierului
Share