home MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Mitică Iliescu se plânge că fost cenzurat de România TV

Mitică Iliescu se plânge că fost cenzurat de România TV

Share

Mitică Iliescu se plânge că ar fi fost cenzurat de România TV atunci când a vorbit despre aşa-zisul “stat paralel”. Realizatoarea Andreea Creţulescu, susţine Iliescu, i-ar fi luat un interviu, care nu a intrat pe post.

Iliescu, sfătuitor dragnist, îl face porc pe Hans Klemm, revine şi se scuză

Mitică Iliescu: Statul paralel lucrează din plin

Statul paralel lucrează din plin!!! A interzis difuzarea interviului pe care l-am dat la România TV!!!

, strigă Mitică Iliescu.

“Cu doua saptamani in urma, m-a apelat doamna Andreea Cretulescu, de la ROMANIA TV”, povesteşte fostul şef al SPP de pe vremea lui Ion Iliescu. Ea l-ar fi rugat să-i acorde “un interviu, in studiou, despre statul paralel”.

Initial am vrut sa refuz. Eu am dat interviuri doar prin telefon si doream sa continui aceasta regula. Mi-a fost insa greu sa o fac, avand in vedere faptul ca este o jurnalista pe care o apreciez si o respect foarte mult pentru profesionalismul sau.

Tutorele spiritual al infractorului Cătălin Voicu spune că o respectă pe Creţulescu…

… pentru modul incisiv in care moderaza emisiunile si felul nepartinitor in care abordeaza subiectele.

Mitică Iliescu a dat în gât statul paralel degeaba

Mitică Iliescu este personajul care recent l-a făcut porc pe ambasadorul SUA în România, Hans Klemm. El povesteşte cum a dat interviul, “dupa mai multe insistente”. Apoi a dat interviu, iar doamna Creţulescu…

… mi-a multumit si mi-a spus ca este foarte incantata cum a decurs dialogul nostru si am stabilit impreuna ca se va difuza a doua zi, in emisiunea domniei sale, unde va avea si invitati.

Avea de ce sa fie multumita doamna Cretulescu. Mai ales ca, in cadrul interviului, am facut referire la modul in care a fost creat, cum a evoluat. cum a functionat si cum functioneaza inca statul paralel. Am devoalat aspectele legate de cine l-a condus si cine il conduce in prezent.

Mitică Iliescu despre “statul paralel” şi Klaus Iohannis

Cunoscut ca strateg al lui Liviu Dragnea, Mitică Iliescu a dezvăluit pentru România TV…

… felul in care a actionat si actioneaza, dar si modalitatile prin care a infestat statul de drept. (n.n.: mai punem noi punct pentru domnul Iliescu, că el nu ştie) Zonele politica, juridica, mass-media si afaceri, pentru controlul fluxurilor financiare si comisioanelor semnificative.

Am abordat si problemele legate de actiunile statului paralel indreptate impotriva Guvernului Romaniei, a conducerii PSD si liderului partidului domnul Liviu Dragnea. De asemenea am subliniat implicarea domnului Iohannis in conducerea statului paralel.

A actiunilor mentionate anterior si motivatia mentinerii si sprijinirii acestei structuri ilegale, nedemocratice si neconstitutionale.

… Când, ce să vezi?…

“Ieri de dimineata am aflat ca, imediat dupa ce am terminat interviul, au aflat despre continutul acestuia, reprezentantii statului paralel”, povesteşte Mitică Iliescu. Aşa că “au facut presiuni asupra sefilor doamnei Cretulescu sa nu se difuzeze interviul, ceea ce au si reusit”.

“Desi stiam ca a fost inerzisa prezentarea interviului, am contactat-o de mai multe ori pe doamna Cretulescu”, povesteşte prietenul infractorilor. De ce?

… sa-mi spuna la ce ora se difuzeaza. In final mi-a spus ca regreta foarte mult dar nu-l poate difuza. Nu era o surpriza pentru mine. Ok am spus eu! Si asa nu dorisem sa dau acest interviu.

Mitică Iliescu zice că nu are o relaţie apropiată cu Dragnea

Doar insistentele domniei sale si faptul ca stiam ce i s-a inscenat domnului Dragnea, cu care nu am fost si nu sunt intr-o relatie apropiata, dar asta nu ma impiedica sa-i iau apararea atunci cand vad actiunile ilegale desfasurate impotriva sa, m-au detreminat sa il dau.

, afirmă, pe jumătate incoerent, Mitică Iliescu. Apoi continuă cu peria:

Singurul lucru pe care il regret este faptul ca doamna Cretulescu, care nu a putut sa-mi dea detalii vis-a-vis de aceasta decizie, a fost pusa intr-o situatie delicata, probabil in care nu a mai fost pusa niciodata.

Pentru mine, doamna Cretulescu, ramane un un om de televiziune de exceptie. Care merita toata aprecierea, stima si sustinerea noastra. Ca de altfel multi jurnalisti din aceasta televiziune. Va dati seama unde s-a ajuns daca au reusit sa ingenuncheze o televiziune.

România TV, stindardul corupţilor şi Mitică Iliescu

Revoltat, Mitică Iliescu aminteşte că România TV…

… pana acum a purtat stindardul luptei impotriva statului paralel, prin dezvaluirile pe care le-a facut despre abuzurile savarsite de acesta… Vor gasi cu siguranta un pretext pentru a se justifica, dar nu mai conteaza. Mi-au interzis difuzarea interviului, prin instituirea ilegala a cenzurii.

Dar nu vor reusi sa-mi stearga din memorie raspunsurile date la intrebarile doamnei Cretulescu… Sunt si alte modalitati de a le aduce la cunostinta opiniei publice. (…) voi continua indiferent de ce actiuni se vor derula impotriva mea, indiferent de riscurile la care ma expun…Asa nu se mai poate! Nu mai putem tolera aceste abuzuri…

Vorba lui Caragiale:

– Ți-aș face curte, domnișoară – zice Mitică unei tinere telegrafiste – dar vai! n-am curaj; ah! știu cât ești de crudelă!
– Cum, domnule Mitică? de unde știi?
– Parcă eu n-am aflat cum bați depeșile!

Citeşte şi
Cozmin Guşă, co-patron la Realitatea TV alături de infractorul Maricel Păcuraru, a apărut aseară la
Cosmin Gușă (Realitatea TV) susține că s-a întâlnit cu Dan Andronic și cu Sebastian Ghiță
O senzaţie de vomă şi greaţă persistentă, combinată cu icter galben cu dungi maronii, mă
De când Sebastian Ghiţă este liber cu laţ prin Belgrad, adică eliberat sub control judiciar
Liberalul Gigel Ştirbu a anunţat că va sesiza CNA asupra deciziei TVR de a amâna
Conducerea TVR a decis amânarea difuzării interviului acordat de premierul Dacian Cioloş la Viaţa Satului.
Prin votarea eliminării taxei radio-tv, Parlamentul României a votat practic pentru revenirea SRR şi SRTv
Cotidianul turc de opoziţie "Zaman", deţinut de un adversar al lui Recep Taiyp Erdogan, fost
Interpuşii Elenei Udrea deveniseră tot mai tupeişti, aveau pretenţii tot mai mari de la publisheri,
Facebook România pare a se ralia dramatic de partea puterii din România, nu se poate
Share