home CORUPTIE, POLITICA Mitică Dragomir îl ameninţă pe Ciolacu cu înregistrări din PSD

Mitică Dragomir îl ameninţă pe Ciolacu cu înregistrări din PSD

Share

Lucrăturile şi ameninţările reciproce din interiorul sistemului PSD continuă. Acum, intră în scenă Mitică Dragomir, care ar şti mai multe decât spune.

Mitică Dragomir a avut o intervenţie furtunoasă la Antena 3, după ce şeful PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că este inoportună prezenta acestuia în Consiliul General.

Dragomir a declarat că nu se retrage şi l-a ameninţat pe Ciolacu cu înregistrări din PSD.

„Eu sunt omul dracului, pe mine nu m-au îngenunchiat nici comuniştii, nici capitaliştii. Radule (Radu Tudor), eu am şi înregistrări”, a mai spus Dragomir. El a promis că le va face publice în curând.

Dragomir a susţinut că adevărata ţintă în acest scandal este Gabriela Firea.

„Nu eu sunt ţinta acum, ci Gabriela Firea, pentru că a avut numai trădători în jurul dânsei. (…) Unii din partid i-au pus tălpi ca să nu ajungă primar general, altfel ajungea sigur preşedinte al acestei ţări peste patru ani. Eu vă declar că nu mă retrag. Dacă venea doamna Firea şi îmi spunea ‘ia-ţi viteza de aici că mă şantajează colegii mei’, atunci făceam că Petre Roman”, a mai spus Dragomir.

„Nu o să fiu bătaia de joc a unor oameni care au ajuns temporar în fruntea partidului. Ciolacu îi vrea înapoi în partid pe Negoita şi Ponta, de asta au curăţat-o pe doamna Firea”, a insistat Dragomir.

„Ce poate să-mi reproşeze domnul Ciolacu, îmi spune de trecutul meu? Am avut numai performante! (…) Ei mă vor da afară din partid, dar de la primărie e greu, pentru că sunt instanţele judecătoreşti. Aşa că vom merge în tribunal, să vedem ce pot să-mi reproşeze, dom’le?”, a mai spus Dragomir.

Marcel Ciolacu a anunţat vineri că prezenţa lui Mitică Dragomir pe lista consilierilor generali este inoportună.

„Am avut o discuţie separată cu preşedintele organizaţiei Sectorului 3, deoarece am luat act de declaraţiile publice ale domnului Mitica Dragomir. Am cerut organizaţiei Sectorului 3 să analizeze de urgenţă situaţia, astfel încât până la validare să am o decizie a organizaţiei dacă domnul Mitică Dragomir va fi sau nu validat ca şi consilier general al Capitalei.

Eu mi-am expus punctul de vedere faţă de colegii mei, lucru normal, acum urmează decizia colegilor mei de la Sectorul 3. Nu aş dori să intru în detalii, nici cu trecutul domnului Dragomir, nici cu prezentul. Eu consider că este inoportuna prezenţa domnului Mitică Dragomir pe lista de consilieri generali”, a declarat Marcel Ciolacu.

Share