home CORUPTIE, POLITICA Mitică Dragomir: Eu nu voiam să candidez, Firea m-a sunat!

Mitică Dragomir: Eu nu voiam să candidez, Firea m-a sunat!

Share

Mitică Dragomir ar putea chiar să spună adevărul în ceea ce o priveşte pe Gabriela Firea, în pofida tuturor aparenţelor.

Gabriela Firea a lăsat de înțeles că nu are nici o legătură cu prezența lui Mitică Dragomir pe lista de consilieri generali, susținând că „nu eu am făcut propunerile”.

Însă Mitică Dragomir a declarat că a fost sunat direct de către Firea, înainte de a fi pus pe listă.

Eu sunt într-o situație neplăcută din moment ce am validat lista mă simt și eu vinovată, chiar dacă n-am făcut eu toate propunerile neștiind la ce discuții s-ar ajunge în spațiul public. Dacă aș fi câștigat alegerile, nimeni n-ar mai fi zis nimic”, a spus Gabriela Firea.

Declarația este făcută în contextul în care Marcel Ciolacu vrea să-l elimine pe Mitică Dragomir de pe lista de consilieri generali.

Celelalte nume controversate, precum Petre Român și Cornel Dinu, au ales să se retragă. Însă Mitică Dragomir a declarat că a fost sunat direct de Firea, pentru a-i propune să candideze pe lista PSD.

„Eu nu doream să candidez, distinsa doamna Firea m-a sunat când eram la mare, o respect foarte mult, pentru că a făcut multe lucruri bune. Nu eu sunt ținta acum, ci Gabriela Firea, pentru că a avut numai trădători în jurul dânsei.

Ascultați ce vă spune un om bătrân, care a fost vicepreședinte de comisie parlamentară! Ce poate să-mi reproșeze domnul Ciolacu, îmi spune de trecutul meu? Am avut numai performanțe!”, a declarat Mitică Dragomir.

Marcel Ciolacu a anunțat că prezența lui Mitică Dragomir pe lista consilierilor generali este inoportună.

„Am avut o discuție separată cu președintele organizației Sectorului 3, deoarece am luat act de declarațiile publice ale domnului Mitică Dragomir. Am cerut organizației Sectorului 3 să analizeze de urgență situația, astfel încât până la validare să am o decizie a organizației dacă domnul Mitică Dragomir va fi sau nu validat că și consilier general al Capitalei.

Eu mi-am expus punctul de vedere față de colegii mei, lucru normal, acum urmează decizia colegilor mei de la Sectorul 3. Nu aș dori să întru în detalii, nici cu trecutul domnului Dragomir, nici cu prezentul. Eu consider că este inoportună prezența domnului Mitică Dragomir pe lista de consilieri generali”, a declarat anterior Marcel Ciolacu.

Share