Mirel Curea (EvZ) a instigat la o nouă venire a minerilor la Bucureşti

Share

Mirel Curea, adjunctul de la Evenimentul zilei, continuă să surprindă, în pofida faptului că ştim foarte bine ce gândeşte.

Mirel Curea i-a cerut lui Marcel Ciolacu, la Antena 3, ca PSD să-i aducă pe mineri la București.

„Cu ăștia trebuie dat de pământ, domnule Ciolacu, pe unde-i prindeți!”, a strigat Curea, referindu-se la guvernanți.

„Este o ură viscerală față de mineri”, a declarat Ciolacu, la Antena 3, însă a menționat că nu este o soluție ca minerii să vină din nou la București.

„Diana Şoşoacă este un politician abil, care a folosit o oportunitate. Nu acesta este rostul PSD-ului, PSD este cel mai mare partid din România. Nu este o soluție ca minerii să vină la București”, a declarat Ciolacu, comentând și descinderea lui Şoşoacă în Valea Jiului.

Mirel Curea s-a enervat când a auzit că PSD nu-i vrea pe mineri la București.

„Dar de ce nu este o soluție? Domnule Ciolacu, faceți-vă, dom’le, o infuzie de testosteron. De ce nu este o soluție să vină la București? Păi, dacă sunt batjocoriți și mințiți? Cu ăștia trebuie dat de pământ, domnule Ciolacu, pe unde-i prindeți!”, a strigat Curea. Ciolacu nu a avut nici o replică.

Unii dintre minerii care protestează în subteranul Minei Lupeni din Valea Jiului au anunțat că sunt dispuși să între în greva foamei, în cazul în care revendicările lor nu vor fi soluționate, prin negocierile dintre liderii sindicali și administrația Complexului Energetic Hunedoara (CEH), programate să se desfășoare astăzi, la Ministerul Energiei și Ministerul Muncii și Protecției Sociale.

„Am discutat cu colegii mei care se află în subteran și mi-au transmis că cel puțin 10 dintre ei sunt dispuși să între în greva foamei, de luni, dacă revendicările lor nu vor fi rezolvate.

Oamenii cer plata integrală a salariilor pe luna ianuarie și restanțele la tichetele de masă și transport, acestea fiind întârziate de 10 luni de zile”, a declarat președintele executiv al Sindicatului Muntele, Alin Sin.

Share