home CORUPTIE, POLITICA Mircea Diaconu, coronasceptic ambiguu. “A închide tot e o ipocrizie!”

Mircea Diaconu, coronasceptic ambiguu. “A închide tot e o ipocrizie!”

Share

Pe strapontină se produce acum Mircea Diaconu, fost actor, actualmente politruc. Rând pe rând, conservele pocnesc.

Actorul Mircea Diaconu, în vârstă de 70 de ani, a declarat că nu a fost afectat în mod direct de nici o decizie luată de Guvern în pandemia de COVID-19, însă susține că oprirea economiei i pare o foarte mare prostie.

“Noile interdicții nu sunt chiar noi. De ce ne mirăm? Sunt bâlbâieli naturale. Eu sunt pensionar și nu mai joc de ani de zile, pe alții i-a afectat mai tare. (…) Testările se fac în România pe zone de risc și de focar.

Deci cifrele nu cred că sunt reprezentative pentru această pandemie. Ne sunt îngrădite niște drepturi pentru că de la început s-a greșit. Noi ne-am comportat că și cum trăim ceva ce nu a mai fost.

Domnii care decid ar trebui să mai deschidă câte o carte și să afle că la finalul secolului 13 era noastră a venit un vapor din China, de la Genova, cu doi marinari morți și în intervalul de un an a mai rămas 30% din populația Europei. De atunci, natura naște ritmic astfel de manifestări”, a declarat Mircea Diaconu.

Actorul susține că sistemul medical și cel politic au beneficiat de pe urma pandemiei.

“Prostia e următoarea: lumea nu trebuia oprită în loc pentru că aceste lucruri sunt ritmice ca și cutremurele, trebuie luate că atare. Nu trebuie să ne speriem și să nu mai facem nimic pentru că e sfârșitul lumii, nu e sfârșitul lumii.

Din păcate, blocajele totale au dus la niște goluri financiare, dezechilibre mondiale. E o enormă prostie și ipocrizie și noi continuăm cu așa ceva. A opri omenirea, a închide tot… e o formă de ipocrizie. Le-a picat bine multora și din domeniul sanitar, dar mai ales din zonele politice”, a mai spus Diaconu.

Share