home POLITICA Călin Geambaşu îl pune la punct elegant pe Dan Bittman

Călin Geambaşu îl pune la punct elegant pe Dan Bittman

Share

Muzicianul Călin Geambaşu este probabil ultimul dintre reprezentanţii mediului artistic din România care ia atitudine în scandalul declanşat de solistul trupei Holograf, Dan Bittman.

“De ce, Dane? Nu de înflăcărări e nevoie acum, când spitalele din toata România (şi nu numai) duc o luptă nemaiîntâlnită. Şi eu am luptat toată viaţa împotriva rigorismelor forţate, dar nu acum este momentul pentru asta.

Tuturor artiştilor ne este greu în această perioadă, însă nu putem uzurpa dreptul altor oameni de a se plânge de greutăţi poate mai mari decât ale noastre şi totodată nu putem omite că altor colegi de breaslă le este mult mai greu decât nouă (actori, balerini, acrobaţi, firme de rental cu multi angajaţi).

Şi nici nu putem suspecta autorităţile de vreo formă de sadism, întrucăt aceleaşi măuri restrictive au fost luate in toate ţările, până ce numărul zilnic al cazurilor a scăzut semnificativ. Nu are nimeni ceva anume cu noi, românii.

Ţările care au raportat victorii au fost de 2 ori în carantină. Noi, doar o dată. S-au încercat măsuri graduale, ponderate, acum fiind lăsate deschise activităţile esentiale. Ba chiar şi petrecerile au fost permise pe perioada verii…

Va fi bine, însă doar cu răbdare şi disciplină putem sprijini truda celor din spitale şi să ne revenim treptat la o viaţă normală”, a fost mesajul lui Calin Geambasu pentru Dan Bittman, transmis pe pagina de Facebook a artistului.

Share