home POLITICA Mircea Badea a-ntors-o din pene la Guvern

Mircea Badea a-ntors-o din pene la Guvern

Share

Facandu-se ca accepta ca a pierdut pariul cu Radu Berceanu, Mircea Badea a incercat defapt sa trimita in derizoriu obiectul pariului. Acesta era ca, daca Berceanu nu reuseste sa-i determine pe americanii turci de la Bechtel sa termine 40 de kilometri de austostrada in acest an, va defila prin Piata Victoriei gol, cu pene pe fund.

Dupa ce a pierdut pariul, Mircea Badea a trimis in derizoriu obiectul acestuia, pentru ca, vezi Doamne, e putin ca Ministerul Transporturilor nu a reusit sa construiasca intr-un an decat atat, 42 de kilometri, si la standard de drum national, nu autostrada, si intre Campia Turzii si Gilau, adica fara nici un orizont de folosire a tronsonului respectiv.

Daca privim astfel lucrurile, ne dam seama ca avem de explicat la nivelul artificiului intelectual o sucire a realitatii. Frate, pierdushi pariul? Da, l-ai pierdut! Punct!

Iti justifici faptul ca nu te-ai umplut de rusine defiland gol, cu pene pe tine, in plina zi, in centrul Bucurestilor, ca sa nu-i faci tu de rusine pe “guvernantii cei incompetenti”.

In schimb, ai venit cu masina personala, la doua noaptea, la Piata Victoriei, ai iesit imbracat cu paltonul peste chiloti, iar peste acestia cu un mileu penibil cu modele populare, cu trei pene albe cusute pe el, ca sa tragi o dubla-mpreuna cu Gadea, pe care apoi sa o ambalezi politic manipulatoriu la Antena 3 .

Dincolo de aceste intortocheri artificiale ale realitatii, lucrurile sunt simple. Ai pierdut un pariu si acum o dai la-ntors. Sincer? E de 3:-O.

Share