home EVENIMENT, POLITICA Un general SIE este în Consiliul Familiei Regale?

Un general SIE este în Consiliul Familiei Regale?

Share

Brokerul fugar Cristian Sima a declarat într-o emisiune de televiziune că Mihnea Contantinescu, membru al Consiliului Casei Regale, ar fi general SIE.

Sima a povestit că în 2012, cu spectrul defaultului Greciei în faţă, a participat la o întâlnire organizată de Cătălin Predoiu acasă la el:

“Întâlnirea a fost organizată în casă la Cătălin Predoiu, care mi l-a prezentat (n.n.: pe Mihnea Constantinescu) ca general SIE. Mi-a spus asta înainte să vină Mihnea Constantinescu. La întâlnire au participat şi Daniel Dăianu, Iulian Chifu, consilier al preşedintelui Traian Băsescu, eu şi Cătălin Predoiu”.

Sima a spus în continuare:

De departe, Mihnea Constantinescu era lider în acea întâlnire. Ceilalţi trei de departe îl respectau în mod deosebit. Şi-a notat toate propunerile, toate discuţiile.

Ceea ce m-a surprins a fost că la un moment dat Predoiu a întrebat: Îi spunem asta preşedintelui?, iar Mihnea a răspuns: Vom vedea dacă îi spunem“.

Cristian Sima a subliniat: “Nu ştiu cine sunt aceşti «vom vedea».“.

Conform omului de afaceri, Mihnea Constantinescu “părea cel mai superior, făcând un pleonasm, era lider de departe, el lua informaţiile şi urma să le prelucreze, urmând să spună «vom vedea dacă-l vom informa pe preşedinte»“.

Cristian Sima susţine că are înregistrări audio, “inclusiv cu această întâlnire“. Cătălin Predoiu nu i-ar fi spus nimic lui Cristian Sima despre natura întâlnirii şi cine va participa la aceasta, înainte de a-i chema pe toţi cei prezenţi.

Sima crede că înlăturarea Prinţului Nicolae din linia dinastică regală este o parte dintr-un scenariu, în care “se încearcă orice pentru a se înlătura posibilitatea ca românii să-şi aleagă preşedintele şi, dacă este posibil, să fie adus pe tron Regele Duda“.

Cristian Sima: Oricum, Mihnea Constantinescu este acolo unde trebuie, când trebuie şi face ce trebuie.

Mă îndoiesc că MS Regele Mihai este conştient de ceea ce face, ca şi atunci când a ecretat dstatul legionar, ca şi când a abdicat, ca şi când a pus ţara în mâna ruşilor

, a spus Cristian Sima.

Cristian Sima a continuat apoi speculaţiile despre ce s-ar fi petrecut dacă România nu ar fi întors armele contra ruşilor: aceştia ar fi ajuns numai până la Viena sau Budapesta.

Sima a numit România “o ţară care timp de 50 de ani a sărbătorit o lovitură de stat (n.n.: dată la 23 august 1944)”.

Share