Mihai Tudose este mai popular decât Liviu Dragnea (sondaj IMAS)

Share

Un sondaj IMAS arată că premierul Mihai Tudose este în prezent mai popular decât Liviu Dragnea, liderul PSD. Acest nou sondaj intră în contradicţie cu sondajul Avangarde (Marius Pieleanu).

Mihai Tudose este în confict făţiş cu Liviu „Daddy” Dragnea

Aceasta a fost picătura care a umplut paharul în relaţia personală Tudose – Dragnea. Sociologul Alin Teodorescu, directorul IMAS, a prezentat marți sondajul ce arată fotografia la zi a intenției de vot a românilor. Dar şi încrederea în personalitățile politice ale momentului.

Mihai Tudose peste Liviu Dragnea, IMAS vs. Avangarde

Potrivit sondajului IMAS, prezentat de Digi24, popularitatea premierului Mihai Tudose ar fi peste cea a președintelui social-democrat, Liviu Dragnea. Acesta a ajuns la o cotă de încredere sub cea a partidului pe care îl conduce.

Marea surpriză o reprezintă, potrivit IMAS, scorurile electorale ale partidelor politice în septembrie 2017. La cât au ajuns PSD și PNL, unde se află USR după plecarea lui Nicușor Dan? Care este scorul pe care ALDE îl are după 10 luni de guvernare?

Liviu Dragnea este în picaj, poate că este vremea lui Mihai Tudose

În trei luni, încrederea în Guvern s-a erodat şi a scăzut cu 6%. PSD coboarăla 38%. PNL urcă la 30,8%. Liviu Dragnea este la o treime din scorul partidului, adică la 13%. În 2019, Klaus Iohannis nu are adversar, aşa cum arată azi rezultatul sondajului, susţine sociologul Alin Teodorescu.

Klaus Iohannis are încredere 42% şi o intenţie de vot de peste 50%..ALDE a crescut de la 6% la 8%. USR are 7%. PMP şi UDMR sunt sub 5%. Datee au fost colectate până joia trecută.

Share