home CORUPTIE, POLITICA Mihai Tudose, celălalt șef de campanie PSD: Nici un condamnat pe listele electorale!

Mihai Tudose, celălalt șef de campanie PSD: Nici un condamnat pe listele electorale!

Share

Mihai Tudose se va ocupa, împreună cu europarlamentarul Claudiu Manda, de campania electorală a PSD la alegerile locale şi parlamentare. Anunţul a fost făcut luni seara, de Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al partidului.

Europarlamentarul brăilean susţine că PSD trebuie să se prezinte în fata electoratului cu “oameni serioşi, apreciaţi în comunitate”, precizând, totodată, că social-democraţii nu vor susţine persoane condamnate definitiv.

“E onoranta poziţia. Eu şi domnul Manda nu fugim de muncă şi încercam să facem tot ce putem astfel încât noul PSD să arate aşa cum trebuie, aşa cum îşi doresc romanii. Va fi o selecţie riguroasă a candidaţilor.

Am înţeles din declaraţiile liberalilor că se chinuie să caute un candidat care să o bată pe Firea. Noi nu vrem candidaţi care să bată pe nu ştiu cine, ci candidaţi care să facă ceva pentru comunitate, care să cunoască problemele oamenilor şi să fie apreciaţi în comunitate.

Nici măcar o singură persoană care să fie condamnată definitiv nu va candida sub sigla PSD. Asta trebuie uitată”, a declarat fostul premier pentru DeBraila.ro.

Potrivit lui Marcel Ciolacu, Tudose şi Manda trebuie să prezinte în această săptămână echipa completă de campanie, cu persoane provenite din fiecare regiune.

Share