home POLITICA Mihai Tudose, cel mai boţit prim-ministru din istoria României

Mihai Tudose, cel mai boţit prim-ministru din istoria României

Share

O publicaţie gălăţeană susţine că noul premier, Mihai Tudose, este un recordman fără seamăn. El este calificat drept cel mai boţit ministru al Economiei din ultimii 25 de ani. Noi spunem mai mult decât atât.

Liviu Dragnea dezlănţuit va continua demolarea statului de drept

Având în vedere că Tudose a ajuns acum prim-ministru, el este cel mai boţit prim-ministru din istoria României. Uitaţi-vă la galeria ilustră de premieri pe care i-am avut de-a lungul timpului. Nici unul nu este chiar atât de boţit.

Câte bodegi a pus pe chituci Mihai Tudose la viaţa sa?

Sursa citată notează că, în ce-l priveşte pe Tudose, “zici că a fost călcat cu șenilele, că a stat 15 ani internat în cîrciumă”. Trebuie să remarcăm aciditatea istorică a gălăţenilor, în relaţia lor tradiţională cu convivii lor brăileni. Aceasta este recunoscută şi binecunoscută. Şi continuă.

… ca ministru al Economiei te duci în străinătate, primești delegații ale FMI și mă gîndesc că nu poți să apari în public chiar oricum, cu fața scîlciată, de zici că ai pus pe chituci cel puțin 10 bodegi la viața ta…

Bre, vă vine să credeți că individul din poza de mai sus are doar 47 de ani? Păi, la cît de boțit este la față, serios că inițial i-am dat lejer 147 de ani.

, spune jurnalistul Iulian Grosu.

Mihai Tudose, cu pungi sub ochi cât sacoşele de la Kaufland 

Explicaţia jurnalistului?

La prima vedere, s-ar putea spune că Tudose a lichidat cel puțin o cisternă de tărie la viața lui. Și asta pentru că, spune lumea, rachiul te schimonosește în ultimul hal, te face să arăți de parcă ai arat cel puțin 5 hectare de pămînt cu mecla din dotare.

de unde naiba sînt brazdele alea de pe obraji? Iar pungile alea de sub ochi, de zici că de fapt sînt sacoșe de la Kaufland (atît de mari sînt), cum se justifică oare?

, se întreabă publicaţia din oraşul de pe Dunăre despre politicianul din oraşul vecin de pe Dunăre.

Share