home CORUPTIE, EVENIMENT, POLITICA Mihai Fifor a demisionat de la MapN. Nu a vrut să semneze contractul cu Damen

Mihai Fifor a demisionat de la MapN. Nu a vrut să semneze contractul cu Damen

Share

Jurnalistul Sabin Orcan dezvăluie adevăratul motiv al demisiei lui Mihai Fifor de la Ministerul Apărării Naţionale. Aceasta ar fi refuzat să întoarcă rezultatul licitației pentru corvete în favoarea olandezilor de la Damen, așa cum i-a cerut Dragnea.

Mihai Fifor, demisie fără legătură cu Firea

„Nu plecați pe fentă! Demisia lui Fifor n-are nicio legătură cu “dizidența” lui Firea.
Motivul e cu totul altul. Îl găsiți în dezvăluirile noastre de săptămâna trecută.
Ministrul apărării a refuzat să întoarcă rezultatul licitației pentru corvete în favoarea olandezilor de la Damen, așa cum i-a cerut Dragnea.

Părerea mea? Povestea asta se va lăsa cu un dosar penal greu și cu un scandal internațional pe măsură!”, a scris jurnalistul pe contul său de Facebook.

Și fostul premier Victor Ponta a lăsat să se înțeleagă același lucru despre numirea noului ministru al Apărării. „Domnul Gabriel Leş a fost secretar de stat la Ministerul Apărării în Guvernul “Cioloş” şi a întocmit Hotărârea de Guvern pentru achiziţia unor corvete de la Damen Olanda cu preţ dublu, a devenit ministru în Guvernul Grindeanu şi schimbat imediat din funcţie pentru că nu a făcut licitaţie pentru acele achiziţii. Redevine ministru, în condiţiile în care săptămâna viitoare trebuie să se anunţe câştigătorul licitaţiei pentru achiziţia de corvete – la care participant este …… Damen Olanda.”, a scris Ponta pe Facebook.

Dragnea, însoțit de un general SIE, a fost de două ori la sediul Damen, în Olanda. Olandezii se bat pentru un contract de 1,6 miliarde de euro la MApN
comisarul.ro luni, 29 octombrie 2018, 02:22

Dragnea, însoțit de un general SIE, a fost de două ori la sediul Damen, în Olanda. Olandezii se bat pentru un contract de 1,6 miliarde de euro la MApN. Informația a fost dezvăluită de jurnalistul Sabin Orcan la Realitatea TV, în emisiunea Jocuri de Putere realizată de Rareș Bogdan.

Sabin Orcan a dezvăluit că Dragnea ar fi fost însoțit de generalul SIE Dan Dumitru.

Share