home EVENIMENT MICHAEL JACKSON: Intoarcerea doicii rwandeze

MICHAEL JACKSON: Intoarcerea doicii rwandeze

Share

(de la stanga la dreapta)

Grace Rwaramba, fosta doica a celor trei copii ai lui Michael Jackson, Paris Jackson, Prince Michael Jackson si Prince Michael Jackson II.
Sursa: Alastair Grant & Mark J. Terrill, AP

O femeie enigmatica din cercul interior al apropiatilor lui michael Jackson reapare, exact in momentul in care batalia pentru custodia si paternitatea copiilor continua cu tot mai multa furie.

Grace Rwaramba, doica rwandeza a lui Prince Michael I (12 ani), Paris Michael Katherine (11 ani) si a lui Prince Michael II (cunoscut cu porecla Blanket, 7 ani), este femeia pe care insiderii din viata lui michael o descriu ca fiind persoana cu cea mai maternala personalitate pe care au cunoscut-o copiii.

Ea a parasit serviciul din casa lui starului, poate concediata, anul trecut, dar acum se agrace-rwaramba-michael-jackson-nanny pfla intr-o revenire, care ar putea juca un rol foarte important in soarta custodiei si paternitatii copiilor. Intr-adevar, s-a intors langa copii, iar Clanul Jackson ar putea sa sustina, cel putin in fata aopiniei publice, ca astfel ei sunt cei mai buni garanti ai viitorului acestora.

Rwaramba a lucrat pentru Michael Jackson 17 ani, intai ca secretara, apoi, dupa ce au aparut copii, ca doica. Conform surselor citate de “The Times”, Rwaramba isi povesteste acum perioada din viata in care a muncit pentru Michael Jackson, care s-a terminat abrupt in anul 2008, pentru motive care inca nu au fost clar stabilite.

Since his death, however, sources say Rwaramba has resumed child-caring duties at the Jackson clan’s Encino compound and was seen taking the children to Jehovah’s Witness classes… citeste tot pe Times

citeste si:
Indecizie in batalia pentru custodia copiilor lui Michael Jackson Cum i-a spus adio Paris lui Michael Jackson Un ghid post-Michael Jackson al familiei Jackson Articole all time despre moartea lui Michael Jackson Top 10 cantece interpretate de Michael Jackson Locuri in care poate fi cinstita memoria lui Michael Jackson

Share