MI6 a desecretizat dosarele legate de OZN in Anglia

Share

In Anglia au fost desecretizate 35 de rapoarte legate de aparitia obiectelor zburatoare neidentificate  (OZN) incepand cu anii ’50. Aceste documente cuprind atat relatarile oamenilor obisnuiti, cat si cele ale militarilor si fac parte din arhiva MI6 (celebrul serviciu secret britanic). Multe relatari se refera la aparitii misterioase care au fost amplu dezbatute in ziarele vremii.

foto: Futurehi

“O nava solida in forma de bomboana mentolata”, “un inel”, “o meduza” sau “un titirez argintiu”. Cu asemenea cuvinte sunt descrise OZN-urile aparute pe cerul Angliei in decursul a jumatate de secol chiar de catre cei care au avut curajul sa trimita astfel de informari autoritatilor. Alaturi de relatari apar si dovezi precum fotografii, desene, articole din ziarele vremii, dar si scrisorile trimise de Ministerul Apararii ca raspuns la marturiile englezilor.

Spre exemplu, un astfel de dosar contine marturia unei femei care povesteste intalnirea sa de pe 20 noimebrie 1989 cu un extraterestru ce vorbea cu accent scandinav. Ciudata intalnire a avut loc in timp ce aceasta isi plimba cainele. Atunci se pare ca a fost abordata de un “barbat” imbracat cu o mantie maro de zbor, care i-ar fi comunicat ca este vizitata de extraterestri.

Alt raport vorbeste despre experienta unui ofiter RAF… citeste tot pe Agentia de investigatii media

Share