Mesajul lui Traian Basescu de Anul Nou

Share

“La mulţi ani România, la mulţi ani români. La mulţi ani ţară dragă. La mulţi ani etnici romi, maghiari, ucraineeni, tătari, turci, sârbi şi orice altă naţionalitate sub cetăţenie română. La mulţi ani armatei române, fie ea acasă sau în teatrele de operaţii din Afganistan sau din Balcanii de Vest.

2009 a fost un an dificil, un an în care peste România a trecut criza globală care ne-a afectat, dar nu ne-a îngenunchiat. 2010 va fi un an în care vom scăpa de criză, va fi un an în care optimismul va fi cel care ne va ajuta să depăşim momentul pe care l-am trăit în anul 2009. Românii trebuie să fie solidari cu ţara lor!”

Acestea au fost o parte din cuvintele adresate tuturor românilor, indiferent de etnie, de către preşedintele ţării, Traian Băsescu. Conducătorul ţării a asigurat din nou cetăţenii României că 2010 va fi anul în care se va depăşi criza  economică şi politică.

Preşedintele Traian Băsescu a transmis românilor mesajul de “La Mulţi Ani” din faţa sediului Primăriei din Sinaia în jur de ora 0:00.

În staţiunea Sinaia au petrecut Revelionul şi alţi politicieni, printre care preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, şi ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea.

Primăria Sinaia nu a organizat niciun eveniment cu ocazia Revelionului, dar la discursul preşedintelui au fost foarte mulţi turişi aflaţi în staţinile de pe Valea Prahovei.

După ce a rostit mesajul de Anul Nou, preşedintele Băsescu s-a îndreptat, împreună cu soţia şi apropiaţii familiei, către un restaurant din staţiune pentru cina festivă.

Miercuri seară, şeful statului a ajuns la Predeal şi a mers la restaurantul Hotelului “Rozmarin” din staţiune, unde a mâncat împreună cu soţia sa. Joi, prima doamnă, însoţită de ministrul Elena Udrea şi de europarlamentarul PD-L Monica Macovei, au ieşit la o plimbare la pas prin Predeal.

Şi în 2008 preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa au petrecut ultimele zile din an la Predeal, unde şeful statului s-a dat cu snowmobilul şi s-a fotografiat cu turiştii care l-au înconjurat şi i-au cerut autografe.

Sursa: Realitatea TV

Share