Marius Coaje, un puşcăriaş, este omul de încredere al Gabrielei Firea

Share

PSD Bucureşti, prin Gabriela Firea & Co., vorbeşte despre aşa-zişii interlopi ai PNL – USR PLUS, dar şi-a construit structura de putere folosind şi puşcăriaşi.

Marius Valentin Coaje, consilierul personal al Gabrielei Firea, este condamnat pentru furt, la trei ani de închisoare cu suspendare, în Dosarul 4700/281/2016, al Judecătoriei Ploiești.

Hoțul este mâna dreaptă a primarului general și cumulează funcția de consilier personal cu cea de director adjunct la Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic.

Pentru că are cazier, el este doar angajat contractual. Pe 7 mai 2020, în dosarul 7933/281/2020, judecătorii au respins ca neîntemeiată cererea de reabilitare judecătorească, formulată de petentul COAJE VALENTIN MARIUS.

PSD-iștii întrebați de Curentul cum comentează situația au declarat off the record că știu, dar că acesta a fost condamnat numai pentru o găinărie, deci nu e relevantă condamnarea.

Spre comparație, Nicușor Dan promite că, dacă va fi ales, îl va aduce pe expertul new-yorkez de origine română Michael Horodniceanu: „Sunt în permanență în căutarea celor mai bune soluții pentru a moderniza Bucureștiul, așa cum v-am promis.

Pentru trafic, pe lângă consultanții din echipa mea, am decis să aduc lângă mine un expert, renumitul profesor Michael Horodniceanu, un american de origine română, fost Traffic Commisioner al New York-ului între 1986-1990 și președinte al MTA Capital Construction între 2008-2017, un om care și-a pus amprenta asupra traficului din metropola americană.

După o discuție preliminară despre modalitățile de colaborare, am agreat cu domnul Horodniceanu ca domnia-sa să devină consilier personal al Primarului General, pentru Infrastructură și Transport.

Imediat după alegeri, vom începe să lucrăm împreună pentru Capitală, pentru un trafic demn de secolul 21.”, promite Nicușor Dan.

Share