Dăncilă spune că obrăznicia actualilor guvernanți întrece orice închipuire

Share

Obrăznicia foştilor guvernanţi întrece orice închipuire atunci când Viorica Dăncilă îi acuză pe liberali de obrăznicie.

Fostul premier PSD Viorica Dăncilă reacţionează furioasă, după ce Florin Cîţu a vizitat Videle. „Obrăznicia actualilor guvernanţi întrece orice închipuire”, susţine Dăncilă.

„Obrăznicia actualilor guvernanţi întrece orice închipuire! Vizita ministrului Cîţu în judeţul Teleorman a fost făcută în bătaie de joc, pentru a-i certa şi umili pe locuitorii judeţului. Un ministru care a prăbuşit economia naţională n-ar trebui să aibă tupeul de a se arăta cetăţenilor şi a le da lecţii politice, cu autosuficienţă şi aroganţă.

Când veţi reuşi dumneavoastră, domnule Cîţu şi domnilor din PNL, să duceţi economia românească la o creştere de 4%, ca în 2019, în loc de o scădere de 5%, estimată pentru acest an, atunci să mergeţi să vă lăudaţi în faţa oamenilor. Până atunci ar trebui să staţi ascunşi, fiindcă n-aveţi nici un motiv de mândrie, ci doar motive de ruşine – dacă aţi înţelege măcar sensul acestui cuvânt!

Cât despre primarul PSD din Alexandria, Victor Drăguşin, acesta îi poate da oricând lecţii de administraţie publică ministrului Cîţu-recesiune. Sunt sigură că Victor va câştiga din nou alegerile la primărie şi va conduce în continuare oraşul cu profesionalism şi dedicare, aşa cum a făcut-o şi până acum”, a scris Dăncilă, pe Facebook.

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, susţine că PSD va pierde chiar şi în inima pesedismului, în Teleorman. El a vizitat duminică oraşele Videle şi Alexandria.

„Acum plec din Videle spre Alexandria. Vă spun foarte clar, România se schimbă. Românii s-au săturat de socialism şi de PSD”, a anunţat Florin Cîţu, pe Facebook.

La rândul său, premierul Ludovic Orban a afirmat, la Iaşi, că “în Moldova bate un vânt de schimbare”, iar cei mai mulţi baroni roşii nu vor mai rămâne la butoane.

Share