home CORUPTIE, MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE JURNALISTI Marina Almăşan, interviu slugău cu Olguţa Vasilescu: „Sunteţi o femeie frumoasă, cochetă, extrem de feminină”

Marina Almăşan, interviu slugău cu Olguţa Vasilescu: „Sunteţi o femeie frumoasă, cochetă, extrem de feminină”

Share

Marina Almăşan, celebră pentru ediţiile îngrozitoare de Eurovision România, care au dus competiţia la piciorul broaştei, i-a luat un interviu horror Olguţei Vasilescu.

Dacă există pe lumea aceasta, în contrapartidă cu zânele bune ale presei, zeiţa Euterpe pentru muzică şi muzele, pentru poeţi, Cercul Zgripţuroaielor Jurnaliştilor Năimiţi, atunci cu certitudine acesta a inspirat-o pe fosta soţie a lui Victor Socaciu.

Mai jos, pasaje memorabile. Pregătiţi o rolă de pungă pentru vomă de la avioane.

Marina Linguşan începe, în trombă: “….Mie, când îmi place un om, îmi place și gata! Poate să fie el și din stânga, și din dreapta, și de deasupra și de dedesubt, Om să fie, iar dacă eu îi descopăr calitațile, nu mai contează nimic : nici câți îl iubesc și nici câți se încruntă, la auzul numelui său. Îl prețuiesc și cu asta basta! Nimeni nu mă poate clinti din convingerile mele. De aceea, cu toată deschiderea, găzduim, in revista Femeilor de 10, acest interviu.

Prima întrebare, scoasă cu forcepsul din filmul indian din anii 70, “O floare şi doi grădinari”:

Marina Almășan : – Am întâlnit o cugetare foarte interesantă : “Unele femei nu plâng pentru că sunt prea slabe. Ci plâng, pentru că au fost multă vreme prea puternice”. Dumneavoastră sunteți o femeie puternică. Ați plâns vreodată? Ne puteți dezvălui motivele?

Bine, Olguţa îi spune că Tudor Gheorghe e singurul bărbat care a făcut-o să plângă, dar Marina nu se lasă: “păi…atunci nu pot să vă doresc decât să lăcrimați cât mai des, din astfel de motive!”.

Marina Almăşan continuă cu încă o întrebare plată (Ce o bucură pe Olguţa?), asta mică îi răspunde, iar Almăşan izbucneşte: “Ce exotic pare, să primești un astfel de răspuns ( nu-i contest sinceritatea! ) de la un lider politic cunoscut ca un neînfricat, care este gata să se ia la trântă cu oricine, pentru lucrurile în care crede! Sper să aveți și dumneavoastră parte de liniștea de care vorbeați. Probabil, când lucrurile vor merge bine, în țara asta. Adică…nu prea curând.. Spuneți-mi, doamna Olguța Vasilescu, în general, vă e frică? De ce anume?”

Limbile continuă, în devălmăşie: “(…) sunteți o femeie frumoasă, cochetă, extrem de feminină – spun cei care va cunosc de aproape . Cum se împacă feminitatea cu profilul unei “femei puternice”?”.

Mai spunem doar atât: Marina, ai pus “femei puternice” între ghilimele, adică numai asta nu e Olguţa Vasilescu, iar tu eşti ironică. Pe bune, ce să-ţi fac, dacă nu ştii să foloseşti ca lumea limba română…

Noi ne oprim aici. Cititorul poate este mai rezistent psihic şi mai însetat de cunoaştere.

Share