home EUROVISION, EVENIMENT Marina Almasan catre sotul Paulei Seling: “Fa-te ca nu stii nimic!”

Marina Almasan catre sotul Paulei Seling: “Fa-te ca nu stii nimic!”

Share

Fostul redactor-sef adjunct de la “Gardianul”, Liliana Levintza, este acum managerul triplei pentru Eurovision 2010, Luminita Anghel, Tony Tomas si Adrian Piper. Interviul pe care ni l-a acordat poate provoca un scandal imens. In timp ce presa este preocupata sa vaneze fluturi, Levintza ii acuza pe organizatori ca au favorizat flagrant cupla Paula Seling – Ovidiu Cernauteanu, care trebuia sa mearga la Oslo.

Anchetatorul Monden: In loc sa incerce sa desluseasca ce s-a intamplat cu televotingul la Eurovision si alte nereguli din acest concurs, ziarele vorbesc despre fluturii pe care i-a ucis Luminita Anghel. Vreti sa lamuriti povestea cu fluturii?
Liliana Levintza: Sunt adusi din Thailanda special pentru show-uri. Fluturi de show, care traiesc patru zile. Deci n-a omorat nimeni nimic. Pentru ca, in afara de faptul ca au aripile extrem de frumos colorate, cred ca traiesc mai putin decat gandacii de bucatarie. Data viitoare o sa facem un show cu gandaci de bucatarie.

Anchetatorul Monden: Nu am vazut totusi nici o declaratie a Luminitei Anghel despre felul in care s-a desfasurat concursul. Care este cauza tacerii?
Liliana Levintza: Luminita nu trebuie sa vorbeasca acum, pentru ca, orice ar spune, s-ar interpreta.

Anchetatorul Monden: Dar si tacerea se poate interpreta.
Liliana Levintza: Nu trebuie sa vorbeasca decat despre ce-o sa faca in viitor si nu are nevoie sa demonstreze nimanui nimic

(…)

Anchetatorul Monden: De conditiile acustice au fost multumiti Luminita, Tony si Adrian, pentru ca la televizor s-a auzit destul de prost.
Liliana Levintza: S-a auzit oribil! Tot sunetul a fost distorsionat.

Anchetatorul Monden: Luminita s-a auzit infundat, Piper la fel.
Liliana Levintza: Cand vrei sa pui talpi cuiva, ce faci? Ii distorsionezi sunetul, ca sa nu auda juriul, pentru ca juriul nu era in sala. In sala s-a auzit perfect, lacrima s-a auzit. Apoi, nu s-a filmat ce-am discutat cu ei inainte. N-au filmat ecranele cu copiii, cele din spate, nu au facut nimic din ce-am discutat cu ei. Absolut nimic!

Anchetatorul Monden: Asta, una peste alta, se numeste sabotaj, asa cum s-a intamplat si cu Biondo…

Liliana Levintza: Exact, exact. Dar eu spun ca, si daca nu ne blocau linia, oricum nu plecam, pentru ca nu s-a vrut. Timisoara? Este foarte clar ca nu s-a vrut. Nu se poate sa-i dai Luminitei Anghel nota zero! Piesa aceea nu era piesa de nota zero… citeste tot aici

Share