home CORUPTIE, POLITICA Marian Oprişan: „Vrâncenii au căzut pradă minciunilor oponenţilor”

Marian Oprişan: „Vrâncenii au căzut pradă minciunilor oponenţilor”

Share

După ce a pierdut preşedinţia Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan vine cu texte plictisitoare, tipice pesediştilor atunci când sunt învinşi (foto: Oprişan, de mână cu pretenarul şi protectorul lui, Valeri Kuzmin, ambasadorul Rusiei).

Într-un mesaj transmis locuitorilor județului Vrancea, baronul debarcat Marian Oprișan se plânge că „nu am reușit să fac mai multe pentru ca vrancenii să nu cadă pradă minciunilor oponenților noștri”.

„Viață merge înainte, luptăm în continuare, cu demnitate, că o mare echipa profesionistă din familia social-democrată. Ieșim cu capul sus din acest scrutin, pentru că am făcut o campanie decentă, civilizată și curată.

Singurul meu regret este că nu am reușit să fac mai multe pentru că vrancenii să nu cadă pradă minciunilor oponenților noștri. Dar sunt convins că timpul va revela adevărată valoare a oamenilor și a realizărilor fiecăruia.

Mulțumesc tuturor vrancenilor care ne-au transmis mesaje de susținere și îi asigur de toată prețuirea și dragostea mea!”, a transmis Oprișan.

Un mesaj similar, plin de furie, a transmis și Gabriela Firea de pe scările sediului central al PSD.

“Mă voi ocupă de problemele din București că parlamentar. Voi fi un parlamentar activ, nu așa cum a fost Nicușor Dan, care a chiulit din Parlament. Pe măsură ce vor trece zilele, foarte mulți vor regretă această alegere”, a spus Firea foarte nervoasă.

Marian Oprișan s-a aflat la șefia Consiliului Județean Vrancea vreme de 20 de ani. Liderul PSD Vrancea a pierdut șefia CJ Vrancea, fiind învins în urmă alegerilor locale de duminică de contracandidatul sau, liberalul Cătălin Dumitru Toma, care a obținut 65.610 voturi, în timp ce Oprișan a fost votat de 59.185 de vrânceni.

Deși PSD Vrancea a cerut renumararea celor peste 10.000 de voturi nule, în cursul zilei de luni Marian Oprișan și-a recunoscut înfrângerea.

Prezența la vot a fost în Vrancea de 50,13%, 156.117 de alegători prezentându-se la vot dintre cei 311.406 înregistrați pe lista permanentă.

Share