Irinuca spune că lu’ Dragnea trebuie să i se facă analize mai amănunţite

Share

Irinuca lui Liviu Dragnea continuă să facă demersuri furibunde, pentru ca soţiorul ei să iasă de la Penitenciarul Jilava.

Liviu Dragnea s-ar afla într-o situație delicată, din cauza stării de sănătate, după ce a prezentat dureri insuportabile la coloana vertebrală. Dezvăluirea a fost făcută de soţia fostului politician, Irina Tănase.

“I s-a făcut un RMN la coloană, a fost văzut de medici, iar acum urmează aceste programe de recuperare, care îl vor ajuta să scape de dureri. Pentru a vedea exact dacă are nevoie de operație, trebuie să i se facă analize mai amănunțite”, a declarat Irina Tănase, logodnica politicianului, pentru Fanatik.

În urma demersurilor făcute de avocata politicianului, la sesizarea familiei, fostul șef PSD a început să primească îngrijiri medicale, la două săptămâni după decizia instanței.

Dragnea a început în închisoare fizioterapia și kinetoterapia, tratamente care îl vor ajuta să scadă intensitatea durerilor provocate de coloana vertebrală.

„De luni, practic, Liviu a început tratamentul cu fizioterapie și kinetoterapie. Din fericire, măcar acest lucru este posibil”, a dezvăluit Irina Tănase.

Conform avocatului lui Liviu Dragnea, fostul președinte al Camerei Deputaților este în continuare sancționat disciplinar și nu are voie să iasă din celulă mai mult de o oră pe zi, deși instanța a constatat că i s-a încălcat dreptul la muncă.

În urmă cu câteva luni, Liviu Dragnea a fost sancționat după ce, la mijlocul lunii iunie, a oferit un interviu pe Skype fostei sale consiliere, Anca Alexandrescu, în care a dat detalii despre situația lui în penitenciar.

Share