home CORUPTIE, POLITICA Marian Oprişan l-ar fi ameninţat pe un consilier judeţean PNL Vrancea

Marian Oprişan l-ar fi ameninţat pe un consilier judeţean PNL Vrancea

Share

Consilierul judeţean PNL din Vrancea Ovidiu Burduşa susţine că, în şedinţa de luni a Consiliului Judeţean, a fost ameninţat de preşedintele CJ, Marian Oprişan.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

La un moment dat, în timpul şedinţei, Ovidiu Burduşa i-a pus o întrebare lui Oprişan, moment în care acesta i-a răspuns: ”Domnule Burduşa, dumitale nu-ţi permit nimic. (..) Dar dacă vrei să mă ocup serios de tine, mă ocup”.

La finalul şedinţei ordinare de luni a Consiliului Judeţean Vrancea, între preşedintele instituţiei, Marian Oprişan, şi consilierii liberali a avut loc un schimb de replici.

La un moment dat, consilierul PNL Ovidiu Burduşa a vrut să-i adreseze o întrebare lui Oprişan, iar acesta a replicat: “Domnule Burduşa, dumitale nu-ţi permit nimic. Eu nu mi-am permis să scriu mizerii despre dumneata, dar dacă vrei să mă ocup serios de tine de acum încolo, mă ocup”.

Ulterior, Marian Oprişan a spus, referindu-se la momentul alegerilor: “Vă bat de vă sună apa-n cap”.

“Ştiţi ce aţi făcut voi la europarlamentare? Aţi trezit un uriaş care dormea. Vă bat de vă sună apa în cap. Înţelegi? Vă sună apa-n cap”, s-a adresat Marian Oprişan consilierilor PNL, referindu-se la viitoarele alegeri.

Consilierul PNL Ovidiu Burduşa s-a simţit ameninţat de preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea.

“Am venit la o nouă şedinţă ordinară a Consiliului Judeţean Vrancea, la un moment dat, când se numărau voturile, pentru că a fost un vot pentru a stabili nişte comisii, s-au creat nişte discuţii. Domnul preşedinte era foarte nervos după emisiunea de duminică seară de la Pro Tv. La un moment dat, l-am întrebat dacă a urmărit emisiunea, a zis că nu, apoi a acuzat un primar PNL că a minţit în acea emisiune, deşi spusese că nu a văzut şi atunci am vrut să-i mai adresez o întrebare. Nu mi-a permis, a spus că şi aşa mi-a permis prea multe şi de acum se va ocupa de mine. L-am întrebat dacă a fost o ameninţare, a răspuns că a fost o constatare”, a declarat pentru News.ro consilierul PNL Ovidiu Burduşa.

El a adăugat că, în orice stat european, preşedintele unei instituţii şi-ar fi dat demisia după o asemenea atitudine sau, dacă nu, un superior i-ar fi cerut să părăsească funcţia.

“E prima şedinţă de consiliu judeţean de la care mă întorc la Roma cu un gust amar. Sunt o persoană care-şi face datoria şi, de altfel, deşi fac naveta de la Roma la Focşani pentru a participa la şedinţele de consiliu judeţean, am cu şase prezenţe în plus faţă de Marian Oprişan care locuieşte în Vrancea. Nu mi se pare corect să fiu atacat într-o asemenea manieră de cineva care stă în Consiliul Judeţean din 1992 şi, în tot acest timp, nu a învăţat să-şi respecte colegii. Ameninţarea m-a lăsat rece, însă nu credeam că în 2019 se mai poate întâmpla aşa ceva, într-un judeţ dintr-o ţară membră a Uniunii Europene”, a mai spus Burduşa.

Citeşte şi
Oamenii lui Marian Oprișan le interzic jurnaliștilor de la Pro TV să mai intre în
Jurnalistul Sebastian Oancea prezinta o discutie cu un functionar dintr-o primarie PSD din judetul Vrancea
Actualul ministru al Justiției, Tudorel Toader, a văzut lumina zilei în anul 1960, în localitatea
Un cutremur puternic s-a simţit chiar acum câteva minute în Bucureşti. A fost întâi o
O traducere automată în engleză a website-ului CJ Vrancea trimite în derizoriu unii consilieri judeţeni,
Viorica Dăncilă a fost astăzi în fieful liderului PSD Vrancea, Marian Oprişan, la Focşani, la
Pământului anunţă că azi au fost în Vrancea patru cutremure. Toate patru au fost de
Un cutremur puternic, de 5,6 pe scala Richter, a avut loc acum câteva momente. Seismul
Vom da în continuare trei exemple grăitoare despre cum funcţionează în domeniul electoral mafia pesedistă
Marian Oprişan, preşedintele CJ Vrancea, a reuşit să scape achitat de Dosarul Căprioara. Încercăm să
Share