home CORUPTIE, POLITICA Marcel Ciolacu: Toţi duduienii galbeni din Guvern, la puşcărie!

Marcel Ciolacu: Toţi duduienii galbeni din Guvern, la puşcărie!

Share

Marcel Ciolacu vorbeşte în continuare pe partitura scrisă de Anton Pisaroglu, spunând cuvinte care nu se potrivesc cu faţa lui şi cu personalitatea omului.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că partidul său va depune plângere penală la DNA împotriva reprezentanţilor PNL din Guvern şi din teritoriu, “care au transformat instituţiile statului într-un rai al criminalităţii”.

Toată voma mediatică, mai jos:

“Toţi DUDUIENII galbeni din GUVERN – la PUŞCĂRIE!!! Interlopi politici cu mentalitate mafiotă care faceţi trafic de influenţă la masa Guvernului! Voi, hâzilor, toţi cei care vă bateţi joc de banul public doar pentru a face din PNL un partid-stat!

Pentru a avea toată puterea! Pentru voi, pentru neamurile voastre, pentru a căpuşa şi a fura în continuare! Nu sunt bani de măşti, nu sunt bani de alocaţii, nu sunt bani de pensii. Sunt bani doar pentru MITĂ POLITICĂ!!! Asta face PNL în aceste zile.

Cară primari la Bucureşti sau le promit în ţară tot felul de proiecte şi bani în schimbul sfintei adeziuni la PNL- partidul-stat. Cine nu cedează, este ameninţat şi şantajat!”, a precizat Ciolacu.

Şeful PSD susţine că PNL nu e în stare să convingă oamenii, de aceea încearcă să-i ia cu forţa pe cei care au demonstrat că au făcut ceva pentru comunităţile lor.

“Le spun tuturor primarilor PSD să reziste presiunilor. Uniţi suntem puternici! Nu pot ei şantaja cât pot românii VOTA! Sfârşitul acestor hoţi şi mafioţi este aproape. De ce tace Iohannis, fostul primar, când partidul lui comite fapte penale una după alta?

PSD va depune azi plângere penală la DNA împotriva tuturor reprezentanţilor PNL din Guvern şi din teritoriu care au transformat instituţiile statului într-un rai al criminalităţii! Solicit organelor de urmărire penală ca acest dosar să fie soluţionat cu celeritate!

România nu trebuie scufundată în mocirla penală a Duduienilor galbeni!”, a declarat Ciolacu.

Share