home CORUPTIE, POLITICA Marcel Ciolacu îl ameninţă cu puşcăria pe Ludovic Orban

Marcel Ciolacu îl ameninţă cu puşcăria pe Ludovic Orban

Share

După principiul “spune orice, amestecă minciuni şi adevăruri, ceva tot va rămâne”, Marcel Ciolacu a lansat noi minciuni la adresa prim-ministrului Ludovic Orban.

Preşedintele interimar al PSD l-a acuzat pe premierul Orban, în Parlament, că a creat un haos imens şi că guvernarea PNL a furat sute de milioane de euro.

Orban a fost invitat în Parlament să prezinte raporul privind gestionarea pandemiei. Ciolacu a luat cuvântul după Orban şi l-a acuzat de hoţie. „Pe 17 august PSD va depune moţiunea de cenzură. E timpul să plecaţi acasă sau la puşcărie”, a spus Ciolacu.

Principalele declaraţii:

Un haos imens, o economie pusă la pământ şi cu şomaj galopant. Asta este România după 9 luni de guvernare, o ţară în derivă, condusă de un guvern cu zero credibilitate.

Aţi scăpat total situaţia de sub ciotnrol, aţi eşuat în gestionarea pandemiei, aţi încălcat toate promisiunile făcute romanilor. V-au interesat doar alegerile, furturile şi cât mai multe funcţii pentru rude şi pentru clientela din partid

De când v-aţi instalat la putere, nu v-a păsat nici măcar o secundă nici de sănătatea romanilor, nici de traiul lor de zi cu zi.

În timp ce romanii erau închişi în case, aţi devalizat bugetul României în mod repetat. Sute de milioane de euro au ajuns în buzunarul prietenilor şi al firmelor de partid. Întregul mecanism infracţional a fost dezvăluit în raportul Curţii de Conturi publicat ieri

Ar trebui să vă crape obrazul de ruşine, aţi vămuit sănătatea romanilor pentru a avea bani de partid şi pentru propriile buzunare. Un prejudiciu de peste 650 de milioane de lei. Asta este România condusă de dvs.

Odată cu pierderea puterii vă veţi pierde şi libertatea.

Romanii trebuie să ştie că după alegeri să nu avem un val de înmormântări. Aşa aţi spus de Paşte, pentru a-i ţine pe romani departe de biserici

Aţi sabotat sănătatea romanilor, aţi amanetat educaţia. Dar gata s-a umplut paharul. Pe 17 august PSD va depune moţiunea de cenzură, considerăm că e timpul să plecaţi acasă sau la puşcărie, în funcţie de faptele fiecăruia.

Share