Marcel Ciolacu, furibund. “Useriştii fură voturile ca-n codru!”

Share

PSD, prin portavocea Marcel Ciolacu, continuă să întoarcă pe dos realitatea şi să dea cu propagandă în minţile bietelor victime care îi mai ascultă.

Marcel Ciolacu a cerut miercuri noapte anularea alegerilor. El a susținut că „useristii fugeau în soate cu sacii cu buletine”.

„Iohannis girează un sistem mafiot! Iohannis, nici omologii tăi din Africa nu ar face așa ceva!!! Să vezi cum useristii fură voturile că-n codru, cu jandarmii la ușa, dar tu să dai vină pe alțîi!!! În fapt, în față camerelor useristii au făcut circ și istericale, iar pe la spate fugeau în spate cu sacii cu buletine! INIMAGINABIL pentru o țară membră a Uniunii Europene!

Toți aceșți hoți trebuie arestați urgent! Demisia VELA pentru că ti-ai pus interlopii în uniformă de jandarm să păzească hoțîi! PNL este părtaș la acest furt și trebuie să răspundă pentru că Guvernul lor de incompetenți și hoți a organizat alegerile!

Va asigur că lucrurile nu rămân așa! Toți veți ajunge la pușcărie! Vom sesiza toate instituțiile internaționale! Europa trebuie să știe cine sunteți, hoților!!! Alegerile au fost în mod evident fraudate și trebuie anulate!”, a scris Ciolacu, la miezul nopții, pe Facebook.

Primarul geneal în funcție, Gabriela Firea, cere repetarea alegerilor, după difuzarea unor imagini în care persoane despre care se afirmă că ar fi membri ai USR PLUS umblă la sacii cu voturi în Sectorul 1. Jandarmeria a transmis că voturile se află într-o zona restricționată, păzită și nimeni nu a avut acces. Poliția a demarat o anchetă și va ridică imaginile pentru verificări.

”Noaptea că hoțîi! Imagini șocante! Fraudă dovedită! Membri USR-Plus cotrobăie în sala cu sacii plini cu voturi. Și chiar iau saci și ii scot din sala. Dacă organizăm noi alegerile de o asemenea manieră penală, era toată lumea în stradă! Lucrurile nu pot rămâne așa! Trebuie informate toate organismele internaționale! Alegerile trebuie repetate!!”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Gabriela Firea.

Reacția acesteia vine după ce Antena 3 a difuzat imagini în care apar persoane despre care s-a afirmat că ar fi membri ai USR-PLUS și care umblă la sacii cu voturi, păziți de jandarmi, în Sectorul 1.

Jandarmeria Bucuresri a transmis, însă, că nu s-a intrat în zona securizată în care sunt păstrate voturile.

”Încăperea în care sunt depozitate materialele electorale este asigurată cu post permanent de protecție. Accesul în zona respectivă este restricționat pe timpul cât această este sigilată și permis doar celor care au acest drept. Persoanele care au intrat în clădirea în care se află și Biroul Electoral, au fost legitimate și nu li s-a permis accesul în zona acestea părăsind incinta. Nimeni nu a pătruns în zona restricționată”, a transmis, miercuri seară, Jandarmeria București.

Jandarmii au precizat că, ulterior, în perimetrul exterior al clădirii, mai multe persoane se filmau reciproc, cu telefoanele mobile și purtau discuții contradictorii, fapt pentru care s-au luat măsuri de ordine publică în zona.

Inspectoratul General al Poliției Române a transmis că situația este verificată.

”În urmă imaginilor apărute în spațiul public, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Sectorul 1- Secția nr 4, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au demarat verificări, pentru stabilirea situației de fapt”, a transmis Poliția Română.

Imaginile vor fi ridicate și analizate.

Reacția USR
„FAKE NEWS! Televiziunile de casă ale PSD difuzează compulsiv din nou știri false despre membrii USR PLUS în încercarea de a-l ajută pe primarul învins al PSD.

De câteva ore rulează imagini banale cu membrii Biroului Electoral de la Sectorul 1 însoțiți de candidați, prezenți acolo că observatori, dintre care unul este de la USR PLUS, desfășurându-și activitatea firească de finalizare a validării secțiilor și închiderea procesului electoral.

Isterie, minciuni și încercare ridicolă de prosteala marca PSD”, a anunțat Dan Barna.

Share