home ECONOMIE, POLITICA Manipularea maselor – televiziunile ne redau spectacolul complet (Anne-Marie Blajan)

Manipularea maselor – televiziunile ne redau spectacolul complet (Anne-Marie Blajan)

Share
Vox populi – scurtele interviuri pe care le iau reporterii televiziunilor protestatarilor din Piata Victoriei sunt foarte edificatoare pentru mine.

  1. Ei vor sa fie primiti la Guvern. Minunat. Le-au zis liderii lor ca premierul e la New York, la Adunarea Generala a ONU? Impreuna cu un staff considerabil. Ei chiar cred ca Boc ii aude, dar ii e frica sa iasa afara?
  2. Zicea unul: muncesc de 30 de ani, unde sunt banii mei de pensie? Pai i-au primit cei care erau pensionari din primul moment in care tu te-ai angajat. Noi nu ne platim propriile pensii, ci pe ale actualilor pensionari. Si generatiei mele ni le vor plati – naiba stie cine, la cum stam noi cu demografia.
  3. Le-a fost frica, de ce au adus jandarmii? – pai pentru ca asa trebuie.
Recunosc, dezaprob manifestatiile astea in orasul in care traiesc, pentru ca ne bulverseaza viata noua, celor care mergem la munca si inghitim si reduceri de salarii, si concedieri, si munca in plus pe bani mai putini.
Si nu ne reducem munca prestata cu un anumit procent, asa cum zic ca o fac politistii. Cum adica asa muncesti cu 25% mai putin? Aaa, iti reduci orele de program?
FOTO: HotNews

Circ in piata, asa se vede la tv. Se plang ca sunt treziti de la 3 dimineata, ca au venit din tara. Eu i-am pus? Si-au asumat asta… citeste tot aici

Intrebarile pe care ni le punem:

1. In cat timp da faliment Romania daca Curtea Constitutionala respinge Legea pensiilor?

2. Cat de mari sunt sansele Romaniei sa treaca peste acest punct de criza, daca este promulgata si se va aplica aceasta lege a pensiilor?

3. Care sunt lideri sindicali veritabili: cei care negociaza drepturi pentru membrii lor cand premierul se afla in tara, ori cei care isi scot membrii in strada, pe post de berbece politic, atunci cand seful guvernului e la ONU?

Asteptam raspunsuri.

Citeşte şi
Nici un leu pentru construirea sau modernizarea lăcaşurilor de cult, deci nici pentru Catedrala Mântuirii
Preşedintele Traian Băsescu ar fi tăiat pensiile cu 10 procente, în loc să mărească TVA
~Cât plăteşte SOV să-l îngroape pe Băse~Plaho, dubla identitate~nemultumirile FMI~Guvernul: benzina a crescut nejustificat~sportul mondial
EvZ: Ce îi aşteaptă pe români în 2011 "Guvernul amână grosul restructurărilor pentru acest an.
Se spune ca in noaptea de Ignat porcii viseaza daca vor fi taiati sau viseaza
Criza euro si a datoriilor suverane a rabufnit cu putere in ultimeze zile, dupa o
Guvernul nu a convins FMI să accepte reduceri de impozite la anul, nici să relaxeze
Fondul a cerut un program clar de priorităţi în ceea ce priveşte investiţiile, în principal
România, al doilea cel mai sărac stat membru UE, este nevoită să ia măsuri dure
Zilele trecute, „Gåndul“, unde tronează Cristian Tudor Popescu, mega-deontologul iliescianismului deşănţat - s-a relansat, printr-o
Share