home DIVERSE Manichiura cu oja semipermanenta – vedeta secolului al XXI-lea

Manichiura cu oja semipermanenta – vedeta secolului al XXI-lea

Share

Oja semipermanenta reprezinta o varianta clasica pentru multe femei care nu dispun de timpul necesar pentru a ajunge la salon in fiecare saptamana. Acest trend a devenit o rutina, iar motivele sunt usor de inteles. O astfel de manichiura este foarte rezistenta si, in acelasi timp, nu afecteaza unghiile naturale. De asemenea, avand in vedere ca rezista pe unghii chiar si o luna, reprezinta o varianta in care sa investesti mai putin decat in cazul lacului de unghii, pe care trebuie sa-l reaplici o data la cateva zile.

Cu toate acestea, odata cu popularitatea apar si nenumarate controverse. Oja semipermanenta a strans in jurul sau nenumarate mituri de-a lungul timpului. Prin urmare, am discutat cu nail artistii Melkior Professional pentru a afla adevarul despre cea mai populara manichiura a ultimilor ani.

Aspectul

Manichiura cu oja semipermanenta are un luciu mult mai intens decat lacul de unghii. Prin urmare, culoarea ramane intacta pana in momentul in care revii la salon pentru intretinere. Desigur, este recomandat sa nu astepti mai mult de o luna, deoarece unghiile naturale cresc si nu numai ca manichiura ta va avea un aspect inestetic, dar va fi mult mai fragila.

Totodata, aceasta este versatila, fiind o optiune buna de zi cu zi, dar si pentru un eveniment de seara. Plus ca gama de culori existenta pe piata in momentul de fata este foarte variata si poti sa variezi de la luna la luna gama cromatica. Spre exemplu, colectia Everlasting de oja semipermanenta de la Melkior contine peste 130 de nuante.

Rezistenta indelungata

Manichiura cu oja semipermanenta tine cel putin 15 zile. In cazul in care se realizeaza corect, se folosesc produse de calitate si este ingrijita cu atentie, rezista, asa cum ai aflat deja, pana in momentul in care ajungi iar la intretinere. De aceea, acest tip de manichiura este optiunea ideala pentru femeile mereu ocupate, care nu reusesc sa ajunga foarte des la salon. De asemenea, daca ai o viata activa si calatoresti mult, oja semipermanenta te va ajuta sa ai unghii perfecte in permanenta.

Desigur, momentul in care trebuie sa revii la intretinere depinde si de rapiditatea cu care unghiile naturale cresc. Unele femei trebuie sa ajunga la salon dupa doar 2-3 saptamani, in timp ce altele pot sa astepte si o luna.

Timpul de uscare

Oja semipermanenta se usuca foarte repede. Spre deosebire de manichiura clasica pe care o poti strica imediat ce te-ai ridicat de pe scaun, aceasta iti permite sa-ti folosesti mainile fara sa mai astepti. Odata ce este pusa sub lampa UV, unghiile tale sunt perfect uscate. Cu alte cuvinte, nu mai este nevoie sa-ti intrerupi orice activitate pentru 20-30 minute pentru a astepta ca oja sa se usuce.

Oja semipermanenta si gel UV: combinatia perfecta pentru unghii casante

Foarte multe femei au unghii fragile, care se rup foarte usor. De aceea, le este imposibil sa le lase sa creasca si sa aiba, spre exemplu, o manichiura stiletto. Daca te afli in aceeasi situatie, combinatia dintre oja semipermanenta si gelul UV este ideala pentru tine. Profita de rezistenta indelungata a gelului UV, precum si de aspectul natural si luciul intens al ojei semipermanente si bucura-te de unghii perfecte cu fiecare ocazie.

Share