home EVENIMENT, MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE JURNALISTI Mădălina Dobrovolschi realizează de azi Legile Justiţiei, la Realitatea

Mădălina Dobrovolschi realizează de azi Legile Justiţiei, la Realitatea

Share

Mădălina Dobrovolschi (Pușcalău) se întoarce în televiziune. Fosta purtătoare de cuvânt a președintelui Klaus Iohannis va avea emisiune la postul Realitatea Plus.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Patru zile pe săptămână va fi pe post, moderând emisiunea Legile puterii. Ora de difuzare: de luni până joi, de la ora 21.00, într-o emisiune care se va întinde pe perioada a două ore, informează Pagina de Media.

Prima emisiune Legile Puterii cu Mădălina Dobrovolschi va fi difuzată luni, 30 martie, de la ora 21.00.

Dobrovolschi vine la Legile Puterii în locul lui Denise Rifai, care a demisionat la jumătatea lunii martie de la Realitatea Plus.

Până în decembrie 2019, Mădălina Dobrovolshi (fostă Pușcalău) a fost purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis, funcție în care a stat peste trei ani (din august 2016).

Până la poziția de la Cotroceni, a lucrat la televiziuni precum Antena 3, B1 TV și, pentru scurt timp, la TVR, înainte de a trece în zona comunicării.

Pe vremea când era realizatoare de emisiuni la B1 TV, ea a moderat una dintre cele două dezbateri din campania pentru prezidențiale, dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta.

Share