Ludovic Orban spune că nu a fost la nici o clinică de dezalcoolizare

Share

Ludovic Orban a reacţionat dur faţă de acuzaţiile lansate de Victor Ponta, în Parlament, conform cărora premierul s-ar fi tratat într-o clinică de dezalcoolizare.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Este o mojicie şi o minciună nenorocită care nu are în spate nimic. Dacă spune asemenea minciună, să spună la ce clinica privată am fost, în ce perioadă. A minţit grobian pe o temă care nu are legătură cu realitatea. Am refuzat să-i dau răspunsul”, a declarat Orban.

Victor Ponta l-a atacat murdar, miercuri, în timpul dezbaterilor la moţiunea de cenzură pe premierul Victor Orban.

„Un singur lucru, dragă Ludovic. Să ştii că eu m-am operat la picior, nu am fost la o cură de dezalcoolizare. Acelea sunt toate private, acele clinici de dezalcolizare le puteţi plăti de azi din bani publici”, a spus Ponta în finalul discursului său.

În discursul său, premierul Orban a amintit că Ponta s-a operat într-un spital privat din Turcia.

„Cel mai tare m-a mirat că l-am auzit pe un alt lider politic proaspăt colaborator al dvs după ce v-a înjurat 2 ani de zile că are o atitudine critică la adresa spitalelor private, dar unde s-a operat, nu într-un spital privat, dar nu din România, ci din Turcia. Cu cât mai bine vă încetaţi mandatul cu atât mai bine pentru România”, a acuzat premierul Orban.

Share