home EVENIMENT, POLITICA Ludovic Orban: Să se aleagă praful şi pulberea de PSD!

Ludovic Orban: Să se aleagă praful şi pulberea de PSD!

Share

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca premierul Viorica Dancila ”a descoperit” razboiul impotriva criminalitatii, insa sustine in continuare legea recursului compensatoriu, iar PSD a actionat, ani de zile, ”in mod deliberat” in favoarea infractorilor.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Sunt motive pentru care ar trebui sa se aleaga praful si pulberea de Partidul Social Democrat, iar istoria sa nu-l ierte si sa-l aminteasca in mod corect ca partidul care a nenorocit tara. Doar scapand de aceasta napasta vom reusi sa reconstruim Romania!”, arata Orban intr-un comunicat de presa.

Comunicatul integral

„Degradarea morala si nesimtirea acestei guvernari ating cote incredibile, dupa declaratiile facute de premierul Viorica Vasilica Dancila, care nici macar in fata unei groaznice tragedii care a rascolit intreaga Romanie nu este capabila sa arate o farama de onestitate.

Dancila descopera acum ca trebuie sa declanseze un „razboi impotriva criminalitatii”, dupa ce ani la rand PSD a actionat in mod deliberat tocmai in favoarea criminalitatii, in favoarea infractorilor si impotriva romanilor corecti. Acest razboi impotriva criminalitatii deriva din Constitutia Romaniei, fiind asadar o obligatie permanenta a statului roman, indiferent ce partid se afla la guvernare. Daca PSD si ALDE ar fi inteles ceva din revolta publica, ar fi trebuit in primul rand sa-si recunoasca deschis esecul de a-si indeplini menirea pe care o are orice guvern: garantarea drepturilor constitutionale fundamentale.

Primul lucru pe care trebuia sa-l auzim din gura Vioricai Dancila este ca va stopa urgent eliberarea din inchisori a criminalilor si a infractorilor periculosi. Ceea ce avea de facut era foarte simplu: abrogarea legii privind Recursul Compensatoriu, cea care a pus si pune in continuare in libertate infractori care comit fapte dintre cele mai violente si care recidiveaza, asa cum am vazut deja in multe cazuri facute publice.

Vasilica Viorica Dancila trebuia sa-si ceara scuze publice pentru faptul ca, sub semnatura sa, Guvernul s-a impotrivit abrogarii, la initiativa PNL, a legii Recursului Compensatoriu, de care riscam sa beneficieze si acest monstru de la Caracal.

Vasilica Viorica Dancila trebuia sa citeasca, cu nume si prenume, lista tuturor senatorilor PSD si ALDE care au votat in 11 iunie impotriva abrogarii Recursului Compensatoriu si care stiau la acel moment ororilor pe care aceasta lege le-a generat. Cu totii ar fi trebuit sa-si ceara scuze publice pentru aceasta oribila decizie. De asemenea, Vasilica Viorica Dancila trebuia sa anunte votul favorabil al deputatilor PSD pentru abrogarea Legii Recursului Compensatoriu in cel mai scurt timp.

Am fi vazut astfel macar un prim pas care sa demonstreze ca Partidul Social Democrat intelege ceva din fierberea societatii din aceste zile, in mod asumat, onest, responsabil, fara artificii retorice si fara falsa compasiune. In schimb, PSD a inteles sa-si dilueze vina pentru distrugerea institutionala a Romaniei atribuind responsabilitate tuturor celorlalti si folosind ca reper celebrul dicton PSD-ist «daca toti suntem corupti, inseamna ca nimeni nu e corupt».

PSD-istilor, nu, nu suntem toti responsabili de ticalosia voastra si de efectele actiunilor voastre criminale. Nu noi am facut o obsesie canceroasa pentru salvarea infractorilor si nu noi suntem cei care ne-am injosit pana sub demnitatea umana in fata unuia ca Liviu Dragnea. Nu noi am sfidat toate avertismentele societatii si ale partenerilor internationali, cu o atitudine de satrap. Nu noi am incercat sa pervertim votul romanilor pentru a le fura puterea si a o folosi in scopuri oculte.

Noi am fost cei care v-am avertizat, in mod repetat, ca distrugeti Romania, iar consecintele actiunilor voastre vor fi teribile pentru aceasta tara. Noi am fost cei care au actionat prin toate parghiile posibile sau inventate pentru a tergiversa si bloca ceea ce faceti, suportand atacuri dintre cele mai mizerabile si avand impotriva noastra cea mai odioasa propaganda.

Sunt motive pentru care ar trebui sa se aleaga praful si pulberea de Partidul Social Democrat, iar istoria sa nu-l ierte si sa-l aminteasca in mod corect ca partidul care a nenorocit tara. Doar scapand de aceasta napasta vom reusi sa reconstruim Romania!”, se arata in comunicatul lui Ludovic Orban.

Citeşte şi
Sondaj Avangarde conspirativist, favorabil lui Arafat şi Streinu-Cercel

Mai mult de jumătate dintre persoanele intervievate în cadrul unui sondaj Avangarde cred că virusul Read more

RTV şi Antena 3 au fost sancţionate de CNA pentru derapajele din emisiuni

CNA a sancționat România TV cu o amendă de 5.000 de lei și Antena 3 Read more

Alina Gorghiu: Şedinţele online ale Parlamentului sunt o bătaie de joc!

Senatorul PNL Alina Gorghiu critică modul de desfăşurare a şedinţelor Parlamentului, susţinând că nu există Read more

Dăncilă, revoltătoare. „E nevoie de leadership, de asumarea unor decizii!”

Fostul premier Viorica Dăncilă lansează un atac la adresa ministrului Educaţiei, Monica Anisie, susţinând că Read more

Marcel Vela, în conflict incipient cu postul România TV

Directorul editorial al postului România TV, Eugen Chelemen, s-a plâns că postul de ştiri a Read more

Constantin Mândrilă, hoţul care conduce Spitalul Judeţean Vrancea

Manager al Spitalului Judeţean „Sf. Pantelimon” din Vrancea este în acest moment Constantin Mândrilă, un Read more

PSD, noi măgării. “L-aţi închis pe Dragnea nevinovat? Toată România e închisă!”

Numeroşi pesedişti consideră că epidemia de coronavirus este o pedeapsă de la Dumnezeu pentru România, din cauză Read more

PSD şi ALDE sunt tot mai jos în opţiunile de vot ale românilor

Scădere a PNL în sondaje, potrivit Barometrului Europa FM realizat de IMAS. Partidul aflat la guvernare Read more

Marius Pieleanu ar putea arunca pe piaţă o informaţie falsă

Diversiunile şi intoxicările continuă. Marius Pieleanu se pregăteşte să arunce pe piaţă o informaţie falsă, Read more

LuJu cere eliberarea lui Liviu Dragnea, că e în grupa de risc Covid-19

Site-ul Lumea justiţiei, patronat de Răzvan Savaliuc, solicită ca fostul şef al PSD, Liviu Dragnea, Read more

Share