home EVENIMENT, POLITICA Ludovic Orban: Să se aleagă praful şi pulberea de PSD!

Ludovic Orban: Să se aleagă praful şi pulberea de PSD!

Share

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca premierul Viorica Dancila ”a descoperit” razboiul impotriva criminalitatii, insa sustine in continuare legea recursului compensatoriu, iar PSD a actionat, ani de zile, ”in mod deliberat” in favoarea infractorilor.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Sunt motive pentru care ar trebui sa se aleaga praful si pulberea de Partidul Social Democrat, iar istoria sa nu-l ierte si sa-l aminteasca in mod corect ca partidul care a nenorocit tara. Doar scapand de aceasta napasta vom reusi sa reconstruim Romania!”, arata Orban intr-un comunicat de presa.

Comunicatul integral

„Degradarea morala si nesimtirea acestei guvernari ating cote incredibile, dupa declaratiile facute de premierul Viorica Vasilica Dancila, care nici macar in fata unei groaznice tragedii care a rascolit intreaga Romanie nu este capabila sa arate o farama de onestitate.

Dancila descopera acum ca trebuie sa declanseze un „razboi impotriva criminalitatii”, dupa ce ani la rand PSD a actionat in mod deliberat tocmai in favoarea criminalitatii, in favoarea infractorilor si impotriva romanilor corecti. Acest razboi impotriva criminalitatii deriva din Constitutia Romaniei, fiind asadar o obligatie permanenta a statului roman, indiferent ce partid se afla la guvernare. Daca PSD si ALDE ar fi inteles ceva din revolta publica, ar fi trebuit in primul rand sa-si recunoasca deschis esecul de a-si indeplini menirea pe care o are orice guvern: garantarea drepturilor constitutionale fundamentale.

Primul lucru pe care trebuia sa-l auzim din gura Vioricai Dancila este ca va stopa urgent eliberarea din inchisori a criminalilor si a infractorilor periculosi. Ceea ce avea de facut era foarte simplu: abrogarea legii privind Recursul Compensatoriu, cea care a pus si pune in continuare in libertate infractori care comit fapte dintre cele mai violente si care recidiveaza, asa cum am vazut deja in multe cazuri facute publice.

Vasilica Viorica Dancila trebuia sa-si ceara scuze publice pentru faptul ca, sub semnatura sa, Guvernul s-a impotrivit abrogarii, la initiativa PNL, a legii Recursului Compensatoriu, de care riscam sa beneficieze si acest monstru de la Caracal.

Vasilica Viorica Dancila trebuia sa citeasca, cu nume si prenume, lista tuturor senatorilor PSD si ALDE care au votat in 11 iunie impotriva abrogarii Recursului Compensatoriu si care stiau la acel moment ororilor pe care aceasta lege le-a generat. Cu totii ar fi trebuit sa-si ceara scuze publice pentru aceasta oribila decizie. De asemenea, Vasilica Viorica Dancila trebuia sa anunte votul favorabil al deputatilor PSD pentru abrogarea Legii Recursului Compensatoriu in cel mai scurt timp.

Am fi vazut astfel macar un prim pas care sa demonstreze ca Partidul Social Democrat intelege ceva din fierberea societatii din aceste zile, in mod asumat, onest, responsabil, fara artificii retorice si fara falsa compasiune. In schimb, PSD a inteles sa-si dilueze vina pentru distrugerea institutionala a Romaniei atribuind responsabilitate tuturor celorlalti si folosind ca reper celebrul dicton PSD-ist «daca toti suntem corupti, inseamna ca nimeni nu e corupt».

PSD-istilor, nu, nu suntem toti responsabili de ticalosia voastra si de efectele actiunilor voastre criminale. Nu noi am facut o obsesie canceroasa pentru salvarea infractorilor si nu noi suntem cei care ne-am injosit pana sub demnitatea umana in fata unuia ca Liviu Dragnea. Nu noi am sfidat toate avertismentele societatii si ale partenerilor internationali, cu o atitudine de satrap. Nu noi am incercat sa pervertim votul romanilor pentru a le fura puterea si a o folosi in scopuri oculte.

Noi am fost cei care v-am avertizat, in mod repetat, ca distrugeti Romania, iar consecintele actiunilor voastre vor fi teribile pentru aceasta tara. Noi am fost cei care au actionat prin toate parghiile posibile sau inventate pentru a tergiversa si bloca ceea ce faceti, suportand atacuri dintre cele mai mizerabile si avand impotriva noastra cea mai odioasa propaganda.

Sunt motive pentru care ar trebui sa se aleaga praful si pulberea de Partidul Social Democrat, iar istoria sa nu-l ierte si sa-l aminteasca in mod corect ca partidul care a nenorocit tara. Doar scapand de aceasta napasta vom reusi sa reconstruim Romania!”, se arata in comunicatul lui Ludovic Orban.

Citeşte şi
Marcel Ciolacu şi-a dat jos masca la Ambasada Franţei VIDEO

Sfidare pe faţă. Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, lider interimar al PSD, a fost singurul Read more

Ciolacu, în versuri: Nu ne şantajaţi cu pandemia / ca să omorîţi democraţia!

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, spune că apelul preşedintelui Klaus Iohannis către PSD şi Read more

Şerban Nicolae (PSD) îl face grăsuţ pe Florin Roman (PNL)

Senatorul PSD Şerban Nicolae revine cu un nou mesaj caracteristic. El spune despre Florin Roman, Read more

Cazanciuc: „Nu acceptăm ca Iohannis să ne dea lecții. Este inadmisibil”

Robert Cazanciuc, preşedinte interimar al Senatului, a reacţionat violent faţă de acuzaţiile preşedintelui Iohannis, conform Read more

Aşa da. Jandarmii au golit în 10 minute Piaţa Victoriei, de coronasceptici

Jandarmii au trimis acasă un grup de coronasceptici care manifestau la Piaţa Victoriei, împotriva Legii Read more

PSD amână Legea carantinei. Vrea o consultare publică…

Ciolacu a anunţat că este nevoie şi de consultare publică în ceea ce priveşte Legea Read more

Secţia Specială a încălcat dreptul Sorinei la libera circulaţie

Secția Specială a încălcat dreptul la liberă circulației al Sorinei Săcărin, a decis Înalta Curte Read more

Iohannis: PSD va fi responsabil pentru morţii de coronavirus!

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat un avertisment dur la adresa PSD, explicând resposanbililor acestui partid Read more

Dosarul Romgaz. Au fost excluse interceptările făcute de SRI

Înalta Curte a dispus începerea judecăţii pe fond în Dosarul Romgaz, în care omul de Read more

Victor Ponta a plagiat, a stabilit Înalta Curte, sentinţă definitivă

Înalta Curte a respins definitiv cererea prin care fostul premier Victor Ponta a solicitat anularea Read more

Share