home EVENIMENT, POLITICA Andi Topală, consilierul Anei Birchall, a făcut-o nesimţită pe Sorina Matei

Andi Topală, consilierul Anei Birchall, a făcut-o nesimţită pe Sorina Matei

Share

Andi Topală, consilierul ministrului Justiţiei, Ana Birchall, a jignit-o pe realizatoarea tv Sorina Matei de la B1 TV, la finalul emisiunii din această seară.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Scandalul a izbucnit atunci când Matei prezenta, la fel ca toate celelalte televiziuni de ştiri, declaraţiile lui Alex Cumpănaşu. Acesta susţinea că a aflat de la IML rezultatul, prin care se confirmă că în cenuşa găsită în curtea criminalului din Caracal s-a găsit ADN-ul Alexandrei Măceşanu.

În timp ce dezbătea la cald această veste tristă, împreună cu invitaţii, Sorina Matei a primit mai multe mesaje, pe telefon, de la consilierul Anei Birchall, Andi Topală, care au lăsat-o fără grai pentru câteva momente.

Apoi aceasta a început să citească în direct ce îi scria Topală. Moderatoarea B1 a arătat pe ecran că fostul jurnalist i-a scris „Soro”, mesaj care a fost şters, urmat de „Baaaaa, baaaaaaaa”, „Nesimiţitooooooo”, repetat de mai multe ori, „Nu mai prezenta detalii din anchetă!”.

Sorina Matei a explicat că nu a făcut decât să reproducă anunţul făcut de Alex Cumpănaşu, care a intrat, de altfel, pe toate televiziunile, pentru a anunţa teribila veste.

După această ieşire incalificabilă, ministrul Justiţiei Ana Birchall ar trebui să-l dea afară chiar în această seară pe consilierul Andi Topală, care compromite grav instituţia şi pe ministrul său. Altfel, ar putea plăti cu postul de diriguitor al Justiţiei din România.

Share