home EVENIMENT, POLITICA Ludovic Orban răspunde oricui la telefon. PSD ştie de ce!

Ludovic Orban răspunde oricui la telefon. PSD ştie de ce!

Share

Social-democraţii nu au înţeles deloc ce fel este Ludovic Orban şi cum reacţionează acesta la ce i se întâmplă zilnic. PSD nu a ţinut minte că în 2012 Orban a fost singurul politician USL pe atunci deputat PNL, care s-a dus la Piaţa Universităţii, să discute cu manifestanţii ostili.

Premierul Ludovic Orban a declarat că a răspuns majorităţii cetăţenilor care l-au sunat la telefon, după ce PSD i-ar fi făcut public numărul personal de mobil.

“Cu mine poate comunica orice cetăţean. Ştiţi că mi-a făcut PSD o campanie. Mi-au distribuit numărul de telefon mobil personal pe milioane de conturi. (…) Asta e o formă de terorism, în speranţa că eu nu o să răspund la telefon şi că o să-mi fie blocat telefonul de campania pe care au dus-o.

Aproape toţi cei care m-au sunat au avut surpriza să constate că răspund la telefon şi cei mai mulţi au fost extrem de uimiţi de faptul că răspund la telefon şi că pot să vorbească cu premierul”, a declarat Ludovic Orban, afla într-o vizită de lucru pe autostrada Sebeş-Turda.

Acesta a adăugat faptul că mulţi dintre interlocutori nu credeau că vorbesc chiar cu premierul.

“Trăim într-o ţară normală, vă răspund la telefon. Când pot, evident. E adevărat că am fost foarte ocupat, o perioadă. Au fost şi miniştrii în această categorie”, a mai precizat Ludovic Orban.

Share