home CORUPTIE, POLITICA Bădulescu despre Negoiţă: Schimba fetiţele precum batistuţele!

Bădulescu despre Negoiţă: Schimba fetiţele precum batistuţele!

Share

Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, specializat în vulgarităţi şi jegoşisme, lansează o nouă serie de critici la adresa primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă.

Totul – în ziua în care acesta a anunţat că se aliază cu partidul condus de Victor Ponta. Bădulescu spune despre Negoiţă că are „BAC chinuit la 33 de ani”, că nu e demn de respect.

Bădulescu îl acuză pe Negoiţă că a umflat preţurile la achiziţiile publice şi că a spionat şi urmărit cetăţeni din sectorul pe care îl conduce.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, îl vrea candidat la Sectorul 3 pe Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, cunoscut pentru ieșirile sale grosolane la adresa adversarilor politici ai șefei sale.

PSD și ALDE negociază o alianță pentru alegerile locale din București, iar una dintre condițiile puse de partidul lui Călin Popescu Tăriceanu este să aibă un candidat la una dintre primăriile de sector.

„Bărbatul care schimba fetiţele precum batistuţele, şi nu numai, cel cu BAC chinuit la 33 de ani, facultate la Bioterra, vai steaua lui – cu bani poţi cumpăra aproape orice, onorabilitate nu, dacă ar fi aşa mare bărbat politic, îşi făcea partid prezentând valoarea lui ca om, ca primar, ca om politic vizionar. E vorba de domnul Negoiţă Sorin Robert. Om mare şi demn de respect nu poate fi, având in vedere preocupările şi orientările lui cunoscute in tot oraşul”, scrie Aurelian Bădulescu, pe pagina de Facebook, la câteva ore după ce Robert Negoiţă şi Victor Ponta au anunţat că partidele pe care le-au înfiinţat vor propune candidaţi comuni pentru primăriile din Bucureşti.

Actualul viceprimar general se arată convins că Negoiţă, aflat la al doilea mandat, nu va mai fi primar „pentru că a umflat preţurile tuturor lucrărilor, ca să le treacă prin firme căpuşă, lucru cunoscut şi tolerat, deocamdată dar vine ziua decontului”

Bădulescu acuză că Negoiţă s-a folosit de fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea pentru toate realizările sale în plan politic şi susţine că edilul de la sectorul 3 „şi-a început cariera politică solo, cu partiduleţul lui, cu stângul : denigrând, calomniind, minţind, împrăştiind peste tot dezinformări şi acuzaţi fără legătură cu realitatea”.

Share