home EVENIMENT, POLITICA Ludovic Orban: PNL are peste 40% în sondajele de opinie

Ludovic Orban: PNL are peste 40% în sondajele de opinie

Share

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat, într-o şedinţă a conducerii partidului, că PNL are acum peste 40% în sondajele de opinie.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Potrivit aceloraşi sondaje, măsurile luate de guvern în această perioadă sunt aprobate de peste 70% din populaţie, a mai spus Orban.

Un sondaj realizat de IMAS la comanda Europa FM, în perioada 5-26 martie, arată că PSD şi ALDE continuă să scadă, deşi au încercat să profite de epidemia de coronavirus pentru a câştiga puncte electorale. Singurii care au crescut sunt USR şi PLUS.

Liberalii sunt creditaţi cu 36,7%, în timp ce pesedistii au ajuns sub 24% în opţiunile de vot. În creştere sunt USR, care ajunge de la 10 procente la 12,5%, dar mai ales PLUS, al cărui procentaj aproape se dublează – de la 3,5% în februarie, la 6,5% acum.

Partidul lui Victor Ponta atrage şi el un punct procentual, apropiindu-se de 6%, iar ALDE coboară şi mai mult, la 3,5%, unde staţionează şi PMP-ul lui Traian Băsescu. 20% dintre cei intervievaţi se declară nehotărâţi, iar aproape 5% spun că nu ar vota dacă duminică ar fi alegeri parlamentare.

Sondajul a fost realizat telefonic de IMAS, la comanda Europa FM, în perioada 5 – 26 martie, şi are o marjă de eroare de 3,1%.

Share