Ludovic Orban: Pe Gabriela Firea au apucat-o investiţiile!

Share

Ludovic Orban o ironizează pe Gabriela Firea pentru că îngraşă porcul în ajun, făcând investiţii în Bucureşti, în ultimele două luni de mandat, după ce patru ani nu a livrat nimic.

Declaraţile lui Orban au fost făcute la lansarea candidaturii lui Radu Mihaiu, la Primăria Sectorului 2, susţinută de Alianţa USR PLUS şi PNL.

„Porcul nu se îngraşă în Ajun”, a comentat Orban.

„Pe Firea au apucat-o investiţiile, aşa, în ultimele două luni de mandat. La Doamna Ghica am văzut organizare de şantier. Numai că a uitat să comunice cu primarul Sectorului 2, să îi spună: Nu scoate toţi pomii, nu pune pomi noi, nu fă spaţiu verde nou pe care ulterior să îl distrugă şantierul pe care îl fac eu la Doamna Ghica. Am văzut că la capătul Pantelimonului a început să răsară scheletul unui park and ride. Lucrurile nu se fac pe ultima sută de metri, porcul nu se îngraşă în Ajun. Ceea ce nu ai făcut patru ani, degeaba mai încerci să arăţi că eşti capabil să faci”, a spus Orban.

Orban a precizat că echipa Dreptei oferă Bucureştiului „şansa unei dezvoltări rapide”, a rezolvării problemelor stringente precum „traficul infernal, lipsa parcărilor, aerul extrem de poluat”.

Radu Mihaiu a fost secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene într-o perioadă dificilă. „Într-un timp relativ scurt, el a reuşit să facă paşi extrem de importanţi pentru absorbţia fondurilor europene”, l-a lăudat Orban pe Mihaiu, adăugând că acesta „reprezintă o soluţie excelentă” pentru Sectorul 2.

„Sunt unii care mi-au zis că nu e foarte cunoscut. Am întrebat: Cunoaşteţi cine e primarul Sectorului 2? Nimeni dintre locuitorii Sectorului 2 cu care m-am întâlnit nu a fost în stare să îmi spună cine e primarul Sectorului 2.

Radu Mihaiu s-a întâlnit cu mai mulţi locuitori ai Sectorului 2, numai în ultimele două luni, de o sută de ori faţă de numărul de oameni cu care s-a întâlnit cel care zice că e primarul Sectorului 2″, a precizat premierul.

În opinia lui Orban, Sectorul 2 a fost extrem de prost administrat şi anterior. „Din păcate, a încăput pe mâna PSD de prea multă vreme. Sectorul 2 are nevoie de o nouă viziune, de modernitate, de adaptare la mileniul în care trăim”, a a comentat el.

Share