home CORUPTIE, POLITICA Ludovic Orban: Firea şi PSD au angajat firma care a scos Marea Britanie din UE

Ludovic Orban: Firea şi PSD au angajat firma care a scos Marea Britanie din UE

Share

Ludovic Orban aduce o probă indirectă pentru mult-dezbătuta legătură dintre ieşirea Marii Britanii din UE şi Rusia.

Premierul Ludovic Orban a declarat, la un eveniment de susţinere a lui Nicuşor Dan, că PSD şi Gabriela Firea au angajat, pentru campania din Bucureşti, firma care i-a manipulat pe britanici, să voteze pentru ieşirea din Uniunea Europeană.

„Eu nu am văzut PSD în campania asta, în Bucureşti. Să nu credeţi că nu există, noi suntem ziua, ei sunt noaptea ca hoţii. Noi suntem la vedere, ei sunt în ascuns. Noi suntem la suprafaţă, ei sunt în subterane.

Şi-au luat firma, pe care nimeni nu ştie cu cât o plătesc, la negru, evident, cei care au scos Marea Britanie din UE, şi acum îşi imaginează că pot să scoată şi Bucureştiul din UE. Singurul lucru pe care o să-l realizeze este să o scoată pe Firea din Bucureşti. De fapt, ea nu este în Bucureşti decât din când în când. Când apare la televizor.

În rest o găsiţi în Voluntari, alături de Pandele. Credeţi că altcineva ia decizii la Bucureşti decât Pandele. În casa aia cântă cocoşul.

Ne luptăm cu un adversar care este capabil de orice, care nu se dă în lături de la nimic. Sunt disperaţi, literalmente disperaţi, simt că pierd. Ce pierd ei, aproape tot. În ultimii patru ani, şi la Capitală şi la sectoare, banul public s-a scurs sistematic în foarte multe buzunare private ale caracatiţei pe care doar în parte a prezentat-o Nicuşor Dan. În realitate este mult mai mare”, a declarat Orban.

Eveniment de final de campanie electorala #PNL si USR-PLUS la Bucuresti.

Eveniment de final de campanie electorala #PNL si USR-PLUS la Bucuresti.
Participa Prim-ministrul Romaniei, presedintele PNL, Ludovic Orban, candidatul Dreptei unite la Primaria Generala, Nicusor Dan, copresedintii USR PLUS, Dacian Ciolos si Dan Barna, presedintii organizatiilor din Bucuresti si candidatii la primariile de sector, Clotilde Armand, Radu Mihaiu, Adrian Moraru, Simona Spataru, Cristian Bacanu si Ciprian Ciucu.

Posted by Partidul National Liberal on Friday, 25 September 2020

Share