home POLITICA Ludovic Orban despre PSD: „Nenorociţii îşi bat joc de Bucureşti”

Ludovic Orban despre PSD: „Nenorociţii îşi bat joc de Bucureşti”

Share

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a reacţionat, după ce candidatul susţinut de PNL la Primăria Capitalei, Nicu;or Dan, a fost iarăşi bruiat, în timpul unei conferinţe de presă, pe domeniul public.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

“Nu e un scandal. Deci, nişte nesimţiţi care îşi bat joc de Bucureşti de patru ani de zile, au ajuns să considere Bucureştiul moşia lor. Trotuarul, drumul, parcurile, grădinile reprezintă spaţiu public şi aparţine fiecărui bucureştean.

Orice om vrea să se plimbe, să facă o declaraţie are acest drept. Nenorociţii care îşi bat joc de Bucureşti, toţi haidamacii lui Firea şi ai lui Pandele, nu îi permit candidatului nostru la Primărie nici măcar să facă declaraţii în spaţiul public.

Este inadmisibil, este un comportament golănesc care îi descalifică şi le solicit public să nu se mai poarte în acest fel şi să nu mai boicoteze declaraţiile publice pe care le face candidatul nostru şi echipa care îl susţine”, a spus Ludovic Orban.

O conferinţă a lui Nicuşor Dan a fost bruiată joi dimineaţa. În timp ce candidatul dreptei vorbea, mai multe camioane ale firmei de salubritate au claxonat, au ambalat motoarele şi au circulat prin zonă. Poliţia Locală, căreia Nicuşor Dan i-a cerut să intervină întrucât este încălcată liniştea şi ordinea publică, i-a cerut candidatului, dar şi tuturor celor care participau la conferinţa de presă să părăsească partea carosabilă.

În 5 iunie, o conferinţă de presă susţinută de Nicuşor Dan în Prelungirea Ghencea a fost bruiată de viceprimarul Aurelian Bădulescu. Contrele între cei doi au început înainte de debutul conferinţei şi au continuat pe durata acesteia. Nicuşor Dan abia şi-a prezentat discursul, întrucât Aurelian Bădulescu a vorbit continuu peste el.

Share